Zoeken

Groene sierkussens

Sorteren
127 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Stijlvolle sierkussens in groen

Sierkussens in groen worden als bijzonder stijlvol beschouwd en kunnen in veel verschillende interieurstijlen worden geïntegreerd. Zeer populair zijn de kussens in groen in de zogenaamde landelijke stijl. In deze stijl draait alles om natuurlijkheid, rust en rustieke charme. Groene sierkussens onderstrepen de landelijke charme. Typerend voor deze stijl van inrichting zijn natuurlijke materialen, zoals:

 • Hout
 • Keramiek
 • Steen
 • Tin
 • Rotan
 • Katoen
 • Leer

 • Soorten groen

  Wat de tinten betreft, zijn binnen de landelijke stijl alle nuances van groen (bijvoorbeeld: grasgroen of pastelgroen) maar ook babyblauw of wit geschikt. Dit zijn aangename en vriendelijke kleuren die zorgen voor een gezellige woonsfeer. De groene sierkussens vinden hun plek op een bank of fauteuil. Hier zorgen deze accessoires voor een extra dosis comfort en stijl.

  Groene kussens binnen de industriële stijl

  Naast de landelijke stijl, zijn er veel andere interieurstijlen waarin je groene kussens kunt inzetten. We lichten er nog een uit: de industriële stijl. Het is misschien niet de eerste stijl waaraan je denkt bij het toepassen van kleuren, maar deze stijl heeft eigenlijk juist kleuren nodig! De industriële stijl komt uit de jaren 60 en is ontstaan in de lofts in New York. De stijl staat van oorsprong voor stedelijk chic, met veel ongebruikte, onbewerkte delen in de appartementen zoals pijpen, leidingen of bakstenen muren die duidelijk zichtbaar zijn in het interieur. Het meubilair is eenvoudig maar wordt gesierd door mooie unieke items met vintage flair. Hoewel de industriële stijl sterk leunt op tamelijk donkere, eenvoudige tinten, heeft hij zeker wat kleur nodig als contrast. Groen is geweldig voor de decoratie. Hierdoor krijgt de stoere stijl zachtheid en persoonlijkheid.

  Het kleureffect van een sierkussen in groen

  Groen heeft een kalmerend en zeer aangenaam effect op ons. De kleur heeft een balancerende, rustgevende werking en geeft een gevoel van veiligheid. Daarnaast wordt groen als extreem creatief en inspirerend beschouwd. Het kiezen voor sierkussens in groen is dus een goed idee! Niet alleen voor de woonkamer, maar ook voor de studeer-, slaap- of kinderkamer. Een kussenhoes in de kleur groen stimuleert de mentale activiteit en biedt veel nieuwe en frisse ideeën op het werk.

  Kussens voor de logeerkamer

  Groene sierkussens kunnen ook heel mooi zijn in de logeerkamer. Omdat hier vaak een bank staat die snel kan worden omgetoverd tot een bed. Overdag, is het dus gezellig om hier was kussens neer te leggen voor een fijne dosis zachtheid en sfeer. Groen is dan een kleur die onmiddellijk zorgt voor positieve sfeer en een comfortabel gevoel bij de gasten. Bovendien kan het uiterlijk van de kamer snel worden veranderd door de kussens of kussenhoezen te vervangen. Elk nieuwe kussensloop helpt om voor een vleugje kleur te zorgen. In effen, met patroon of print. Of je nu kiest voor een exemplaar van 40 x 40 of 50 x 50 cm - groene kussens verfraaien elke bank.

  Ben je op zoek naar een sierkussen in groen? Laat je inspireren door Westwing en ontdek onze selectie!