Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Witte vloerkleden

96 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Wit vloerkleed: voor rust & kalmte

Witte vloerkleden zorgen voor rust en kalmte in huis. Precies wat jij nodig hebt toch?

Je wilt namelijk jouw vloer een upgrade geven en tegelijkertijd een rustige sfeer in je interieur aanbrengen. Nou, dat doe je dus supermakkelijk met zo’n wit kleedje!

Easy peasy met witte vloerkleden

Heb jij wilde plannen om de huiskamer nóg mooier te maken dan die al is? Maak het jezelf niet al te moeilijk. Met één simpele stap verander je de sfeer in de woonkamer al. Hoe je dat doet? Door met een fijn, groot wit kleed de vloer te decoreren.

Wat maakt witte vloerkleden dan zo speciaal? De ongelooflijke rust die zo’n tapijt uitstraalt zorgt voor een stijlvolle en gezellige sfeer in de woonkamer. Daarbij is wit goed te combineren met neutrale én kleurrijke tinten. Dat niet alleen, wit versterkt de kleur waarmee het wordt gecombineerd. Zo wordt de tint nog intenser, wat een fijne ambiance teweeg brengt in de ruimte.

Vijftig tinten wit

Ben je bang dat een wit vloerkleed iets te kil is? Geen nood. Wat dacht je van een prachtige exemplaar in een zachte crèmekleur? Dit oogt fijner dan een superwit kleed en geeft de ruimte een warmere uitstraling, daarbij vallen vlekken minder snel op. Ook zou je voor een witgekleurd kleed kunnen kiezen waar subtiel een grijze tint in is verwerkt middels een patroon. Of wat dacht je van een zwart-wit tapijt? Origineel en stijlvol!

Naast de diverse tinten wit kun je kijken naar de verschillende poolhoogtes, want ook die zijn sfeerbepalend. Een
hoogpolig wit vloerkleed
doet soms warmer aan dan een laagpolig exemplaar.

Witte vloerkleden: in alle soorten en maten

Is het witgekleurd vloerkleed niet voor de huiskamer bestemd, maar zie jij graag het kleed in de slaapkamer liggen? Dat kan. Een wit karpet past in elke ruimte van het huis. Zolang je maar de juiste maat hebt uitgekozen. Het mag natuurlijk niet te groot of te klein zijn.

TIP!

Wil je weten hoe groot een vloerkleed moet zijn? Tape het gebied af in de maat van het vloerkleed dat je op het oog hebt. Zo weet je of je het juiste formaat te pakken hebt. (De standaardmaten zijn doorgaans: 80x150, 120x170, 180x120, 230x160, 170x240 en 200x290 cm.)

Gaat jouw voorkeur trouwens uit naar een rechthoekig, vierkant of rond wit tapijt? Vaak kiezen we voor het standaard rechthoekige model, terwijl ronde vloerkleden ook heel verrassend kunnen zijn. Ze maken een ruimte speels en stoer!

Witte vloerkleden van katoen, wol of polyester?

Niet alleen het formaat van een vloerkleed is belangrijk tijdens de zoektocht naar een nieuw exemplaar, ook het materiaal is van belang. Elke materiaalsoort geeft weer een totaal andere sfeer in de woonkamer.

Industrieel interieur

Met een industriële look in huis weet je dat het kleed een robuust en ruig uiterlijk moet hebben. Welk materiaal creëert deze look? Witte vloerkleden van katoen of sisal. Ook zou je voor een hoogpolig vloerkleed kunnen kiezen, dit zorgt voor hetzelfde effect in de kamer.

Landelijk interieur

Staat de huiskamer vol met prachtige landelijke meubels als een robuust houten eettafel en kasten met karakteristieke ronde lijnen erin verwerkt? Dan heb je zonder twijfel een romantische ambiance in huis. Met een
wit tapijt van wol
voer je de romantiek in je huis nog een beetje op.

Boho interieur

Nu verwacht je misschien dat witte vloerkleden niet passen in een kleurrijk huis met boho invloeden. Niets is minder waar! Juist hier staat een wit kleed fantastisch. Kies voor een exemplaar gemaakt van grove materialen, of een vintage vloerkleed met verweerde uitstraling, om zo de eclectische flair te versterken. Leg nog een schapenvacht op een stoel en de look is helemaal compleet. Ook leuk in de zomer: een wit laagpolig buitenkleed in de tuin!Zie jij het al voor je? Stylen met witte vloerkleden?

Handige en gemakkelijke bezorging

Tot 30 dagen gratis retourneren

Klantenservice +31(85)8889079