Zoeken

Voorraadbussen

Sorteren
60 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Bewaar het in voorraadbussen

Langzaamaan ben je het overzicht in de keuken aan het verliezen. Waar je begon met een goed georganiseerde ruimte, waar alle benodigdheden overzichtelijk geordend waren, begint alles nu een beetje dicht te slippen en rommelig te worden. Wanneer je nu de keuken binnenstapt, word je niet meer zo blij als voorheen. Wat te doen? Breng orde en rust aan met een nieuwe collectie voorraadbussen! De zakken pasta, pakken suiker en koffie hoeven niet in kastjes opgeborgen te worden, maar kunnen in voorraadbussen die naast een goed bewaren van de ingrediënten zorgen voor een nieuwe, frisse look. Dat is twee vliegen in één klap!

Variëren met voorraadbussen

Met een grote koektrommel kunnen meerdere openstaande pakken koek in één keer worden opgeruimd. De verschillende soorten pasta kun je verdelen in speciaal daarvoor bestemde voorraadbussen en de muesli giet je vanuit de onhandige verpakking waar eerst voortdurend kruimels uit vielen in een andere voorraadbus. Plaats de voorraadbussen in een venster, op een open plank, aanrecht of in de vitrinekast achter de glazen deurtjes en je kunt opgelucht adem halen en de keuken weer met plezier betreden!

 • Witte porseleinen voorraadbussen maken het huislijk, gezellig en geven, voorzien van een sierlijk geschreven opschrift, een landelijke sfeer aan de keuken.
 • Word je vrolijk van de koekblikken die vroeger bij jou thuis op de eettafel kwamen te staan? Van die oranje met een bloemetjesrand aan de bovenkant waar de beschuitjes altijd in zaten? Die zijn nog steeds te vinden! In een tweedehands winkel of nieuw. Hiermee straalt de nostalgie je tegemoet en creëer je een retrosfeer.
 • Ben jij een echte foodie? Dan omring je je graag met de beste producten en die mogen worden gezien! Ga voor voorraadbussen van transparant kunststof of glazen potten. Sommige kun je op een stevige manier op elkaar stapelen.

 • Deze voorraaddozen zijn my cup of tea

  Drink je geregeld verse thee, zelf gezet met theekruiden? Een theeblik of theekist mag dan niet langer ontbreken tussen de tafel- en keukenaccessoires van jouw keuken. Met een theeblik heb je de mogelijkheid om een grote voorraad theekruiden op te bergen, zodat je altijd jouw favoriete thee kunt zetten. Door verschillende theeblikken met elkaar te combineren, heb je direct leuke accessoires! Vind je zelf gezette thee ook veel smaakvoller dan thee met een theezakje? Bewaar je theekruiden in een retro theedoos, zoals men dit vroeger ook deed. En je doopt in je thee natuurlijk een koekje vers gebleven door de koektrommel van blik.

  RVS broodtrommels

  Een RVS broodtrommel heeft veel voordelen ten opzichte van het traditionele boterhamzakje of de plastic lunchbox. Je boterhammen blijven langer vers en smakelijk. De roestvrijstalen broodtrommel sluit goed af, lekt niet, is gemakkelijk schoon te maken en neemt geen geurtjes op. Een betere broodtrommel voor jouw lunch en tussendoortjes bestaat er eigenlijk niet!

  Het belangrijkste voordeel van een broodtrommel ten opzichte van het gebruikelijkeboterhamzakje is de duurzaamheid. Een RVS broodtrommel is veel beter voor het milieu dan een plastic zakje. Plastic boterhamzakjes zijn een enorme belasting voor ons milieu, maar door een RVS broodtrommel te gebruiken ben je duurzaam en milieuvriendelijk bezig.

  Vershoudbakjes tegen voedselverspilling

  Voedselverspilling is voorgoed verleden tijd. Ooit geweten dat we gemiddeld 14% van ons eetbare voedsel (dus exclusief botten of schillen) kopen om het vervolgens weer in de prullenbak te gooien? 14%! Dat betekent dat je één op de zeven aardappels onaangeroerd in de vuilniszak ziet verdwijnen.

  Vershoudbakjes, vierkant of rechthoekig, beschermen voedsel van snelle aftakeling en geeft je de kans om het nog te gebruiken.

  Voor elk portie is een formaat bakje om je bij te staan. Dat zorgt ervoor dat de koelkast efficiënt is in te delen, of dat elk gerecht zijn eigen vershoudbakje krijgt. Decennia geleden werd met tupperware al de voorloper van de vershoudbakjes geïntroduceerd, zoals we die tegenwoordig kennen en vandaag de dag is de collectie voorraadbussen oneindig!