Woonkamer kasten

Woonkamer kasten

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWoonkamer kasten

Toe aan nieuwe kasten in de woonkamer? Of wil je met nieuwe kasten meer sfeer in je interieur aanbrengen? Of ben je gewoon je huidige meubilair helemaal zat? Dan is het nu tijd om een frisse wind door de ruimte te laten waaien!

Welke kasten komen in de woonkamer te staan? Ga je voor een ladekast? Of een boekenkast? Of zie jij liever een grote buffetkast in de huiskamer staan? Laat je inspireren en ontdek welke kasten er het beste in jouw interieur passen.

Woonkamer kasten als stijlvolle woonkamer meubels

Natuurlijk, is de bank het onbetwiste middelpunt van elke woonkamer! Waar zouden we anders na een lange dag op het werk moeten ontspannen? Of een gezellige relaxte filmavond houden? Echter, maakt alleen een bank in de woonkamer het nog geen perfect ingerichte ruimte. Vanzelfsprekend ontbreken er nog vele andere woonkamer meubels, waarvan de woonkamer kasten hier een onderdeel van zijn.

De eyecatcher in de woonkamer
Veel mensen denken dat een woonkamer kast vaak enorm en oversized is, maar dit komt totaal niet overeen met de realiteit. Natuurlijk zijn er woonkamer kasten die groot zijn, maar net zoals zoveel andere meubels zijn ze eveneens in veel verschillende maten, uitvoeringen, kleuren en vormen te verkrijgen. Bovendien kun je zelf beslissen of je liever een grote kast wilt die als een eyecatcher dient of liever een combinatie van verschillende woonkamer kasten gebruikt. Die overigens evenzeer als eyecatcher kunnen dienen.

woonkamer kastenWoonkamer kasten kunnen eenvoudig worden gebruikt als:

  • Dressoir
  • Commode
  • Highboard
  • Lowboard
  • Vitrine
  • Rek

Er zijn simpelweg zoveel manieren om dit type kast in de woonkamer te verwerken. De woonkamer kasten hebben het onmiskenbare voordeel dat de inhoud ervan niet zichtbaar is, waardoor de woonkamer een harmonieus totaalbeeld krijgt.

Echter, kan men er met een vitrinekast voor kiezen om ook een gedeelte zichtbaar te maken. Hier kunt u bijvoorbeeld leuke accessoires of uw mooie servies in kwijt.

Kast combinaties

De beste optie om woonkamer kasten in het interieur te laten samensmelten is door een combinatie van verschillende uitvoeringen te gebruiken.

De meest ideale oplossing is om open en gesloten elementen met elkaar te combineren. Op deze manier kan een woonkamer kast worden weergegeven als een modern meubelstuk aan de muur, dat alles behalve ouderwets en massief is.

Met deze systemen biedt het ons de mogelijkheid om spullen gemakkelijk en snel op te bergen, terwijl het er aan de buitenkant representatief uit ziet. Door het samenspel van gesloten en open kastelementen ziet het algemene beeld van de woonkamer er veel vriendelijker uit en wordt daardoor uitnodigender.

Stylingtips

Wil je volop inspiratie opdoen voor een perfect gestylede woonkamer? In het Westwing online magazine vind je de nieuwste interieurtrends, styling tips & tricks, interviews en home updates en kun je bovendien binnen kijken in de huizen van toonaangevende interior designers en andere, inspirerende mensen.

Het design

Een woonkamer kast is meestal net zo divers als andere meubels. In de loop der jaren, zijn er steeds meer modellen, vormen en stijlen ontwikkeld zodat er werkelijk voor iedere kamer wel een matchend design te vinden is.

Ontdek Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs prachtige kasten voor in de woonkamer vinden? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan kasten. Denk aan metalen, houten of kunststof kasten in allerlei formaten en kleuren.

Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.