Zoeken

Ladekasten - Wit

Sorteren
2 Producten
Sorteren

In stijl opruimen met witte ladekasten

Wat dacht je van witte ladekasten voor de slaapkamer? Jij komt vast opbergruimte tekort voor alle kleren die je de afgelopen jaren zo zorgvuldig opgespaard hebt. Zo'n ladekast heeft veel lades waarin gemakkelijk allerlei spullen overzichtelijk op kunnen worden geborgen. Komt dat even goed uit!

Witte ladekasten zijn functioneel en staan daarnaast vaak mooi in een slaapkamer. De kleur straalt rust en openheid uit en komt goed tot recht in een overwegend wit slaapkamerinterieur. Dat niet alleen: de rustgevende look heeft tevens een positief effect op jouw nachtrust. Plaats hier en daar wat donkere accenten en de uitstraling van deze ruimte kan niet meer op! Bovendien maak je eindelijk een eind aan al jouw rondslingerende kleding plus accessoires. Ook dat is een plusje voor je humeur toch? Zo’n kast is dus een absolute musthave!

Wat berg ik allemaal op in mijn witte ladekasten?

Een witte ladekast is uitermate geschikt voor het overzichtelijk opbergen van verschillende spullen. Je kunt bijvoorbeeld een lade gebruiken voor handdoeken, in andere kun je dekbedovertrekken en hoeslakens kwijt en in de overige lades berg je broeken, T-shirts, jurkjes en truien op. Nog meer ruimte over? Wat dacht je van sieraden en andere accessoires als riemen en wellicht zomerschoenen? Die nemen over het algemeen niet veel plek in beslag.

Ladekasten kunnen je kledingkasten vervangen, maar ze zijn ook geschikt als aanvulling op garderobekasten. Aan jou de keuze hoe je het verdeelt!

Witte ladekasten: welk exemplaar past bij mij?

Witte ladekasten zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Zorg dat je ladekast goed te combineren is met andere kasten in je slaapkamer. Kies hetzelfde materiaal, maar ook ongeveer dezelfde breedte- en dieptemaat. Hierdoor straalt de ruimte eenheid uit.

Meet op hoeveel cm ruimte je hebt en schat in hoe groot je jouw ladekast ongeveer wilt hebben. Met wat andere witte meubels in je slaapkamer komt de kleur wit sterker naar voren in je inrichting. Denk aan nachtkastjes in dezelfde tint en kleed deze aan met hippe woonaccessoires in lichte tinten om de serene flair te bewaren. Ook mooi (en fijn!): planten die ’s avonds zuurstof afgeven. Zo weet je zeker dat je van een goede nachtrust geniet. Bovendien steekt het groen mooi af tegen alle wittinten waar je gebruik van hebt gemaakt.

Meer tips!

  • Ga voor 'n witte ladekast met drie grote laden. Hier kun je veel kleding in kwijt en het geeft een rustige sfeer aan jouw slaapkamer.
  • Je kunt ook voor een ladekast gaan met bijvoorbeeld zes laden. Het is misschien wat drukker, maar hierdoor ontstaat de mogelijkheid kleren en andere spullen op te delen in zes categorieën.
  • Voor de echte "structuurfreaks" bestaan er witte ladekasten met allerlei kleine lades. Dit kunnen er bijvoorbeeld wel 12 tot 15 zijn! Zo is er voor praktisch alles een aparte lade waardoor spullen nóg overzichtelijker op kunnen worden geborgen.

  • Witte ladekasten in de woonkamer

    Is jouw slaapvertrek te klein om er ladekasten te plaatsen? Geen zorgen. Ook de huiskamer biedt plek! Je kunt ze hier bovendien perfect gebruiken om mooie accessoires op uit te stallen. Wat dacht je van die mooie vaas en leuke fotolijsten: de persoonlijke touch in huis.

    Waar je witte ladekasten ook plaatst, ze zijn altijd superhandig & stijlvol!