Zoeken

Ladekasten - Metaal

Sorteren
1 Producten
Sorteren

Ladekasten van metaal: voor een stoere touch

Wanneer je een industriële inrichting hebt, mag een metalen ladekast niet ontbreken. Een stalen ladekast biedt je meer kastruimte en is daarbij een trendy toevoeging aan je interieur. Leuk voor in de woonkamer of slaapkamer van je huis! Je kunt echter meer met ladekasten van metaal door deze kasten te combineren met verschillende accessoires. Handig voor in de keuken of badkamer.

Metalen ladekasten komen in verschillende formaten voor. Zo kun je kiezen voor een kleine ladekast van metaal als dressoir in de woonkamer, of juist voor een grotere metalen ladekast in je werkkamer of keuken. Waar in huis kun jij de extra ruimte van een metalen ladekast goed gebruiken? Lees snel verder hoe je ladekasten van metaal in je keuken kunt gebruiken ter verfraaiing van je muur.

Maar, hoe goed een ladekast van metaal ook in een industriële inrichting past, in een romantische, landelijke of modern interieur kan hij ook supergoed van pas komen!

Ladekasten van metaal in elke ruimte

Het fijne van ladekasten van metaal is dat je ze eenvoudig kunt inzetten in elke ruimte van het huis! In de badkamer voor handdoeken, in de keuken voor kookgerei en in de woonkamer voor snuisterijen. Je leest hieronder hoe je dat doet.

DIY: ladekasten van metaal in de keuken

Eén van de plekken waar een metalen ladekast goed tot z’n recht komt, is de keuken. In de keuken kun je de metalen ladekast combineren met verschillende ingrediënten en soorten kookgerei. Het geheel zal een gezelligere sfeer in je keuken bieden, evenals dat de saaie muur in je keuken zo op een simpele manier is weggewerkt. Om een gezellige wand te creëren, is het raadzaam om te kiezen voor een design met een open en gesloten deel. De gesloten laden van deze metalen ladekast kun je gebruiken voor het opbergen van bestek, placemats en dergelijke. Het open gedeelte geef je een eigen invulling door hier verschillende accessoires aan toe te voegen. Voorbeelden van passende en bruikbare accessoires zijn:

  • Een paar glazen potten met pasta;
  • Een stapeltje met gekleurde borden;
  • Verschillende potjes met kruidenplantjes.
  • Een dergelijke stellage kun je ook in de badkamer maken. In de badkamer kun je de open plekken bijvoorbeeld vullen met een stapeltje handdoeken of washandjes!

    Een ladekast van metaal in huis

    Naast de keuken en de badkamer, past een metalen ladekast op nog veel meer plekken in je woning. Denk bijvoorbeeld aan een metalen ladekast in je slaapkamer, waar je de kast kunt gebruiken voor het opbergen van schoenen of andere kleding. Ook in de woonkamer kan een metalen kast veel toevoegen aan een verbetering van de sfeer. Het industriële van de kasten past namelijk bij zowel een modern als een klassiek interieur. Omdat een metalen kast van zichzelf vaak een tikkeltje sober is, kun je deze opvrolijken met verschillende accessoires.

    Welke ladekasten van metaal kies jij?