Zoeken

Groene badmatten

Een toefje kleur op de badkamervloer: badmat in groen

Met een badmat in groen voorzie je je badkamer in een handomdraai van een functioneel en mooi accent. Of het nu gaat om limegroen, donkergroen, kiwigroen of pastelgroen, elke badkamer leeft op van groen.

Comfort met een badmat

Het is je waarschijnlijk niet vreemd: na een verfrissende douche of een ontspannend bad wil je niet met blote voeten op de koude badkamervloer staan. Een antislip, pluizig zachte badmat, bijvoorbeeld gemaakt van katoen, helpt je om je comfortabel te voelen in de badkamer. De rubberen achterzijde helpt om te voorkomen dat de mat wegglijdt.

Zet accenten in de badkamer

Zin in een comfortabel kleuraccent in de badkamer? Ga voor een badmat in groen. Omdat de badmatten beschikbaar zijn in diverse maten, vormen en tinten wordt het heel eenvoudig om jouw groene badmat te scoren bij Westwing! Een badmat in groen vormt een mooi contrast met glanzend witte tegels. Ga je voor een hoogpolig exemplaar, dan kies je voor extra zachtheid, terwijl ze ook nog eens snel en veel water absorberen. Een hoogpolige badmat in groen is superzacht en geeft je badkamer een ontspannen feel-good sfeer.

Badmat in groen: eenvoudig te reinigen

Badmatten reinig je eenvoudig met een stofzuiger. Is je badmat écht vies? Dan kan hij gewoon de wasmachine in. Volg de wasinstructies om te weten op hoeveel graden je jouw groene badmat kunt wassen om hem mooi te houden. Om schimmel te voorkomen en de verspreiding van ziektekiemen te belemmeren, kunnen de meeste badmatten op 60 graden worden gewassen. Dan blijft je badkamertextiel lekker pluizig en wordt het toch hygiënisch schoon. In het ruime assortiment van Westwing vind je zeker de geschikte badmat in groen voor jouw badoase.

Vind jouw badmat in groen

Scroll rustig door ons aanbod aan badmatten en vind exemplaren in diverse stijlen en formaten. Vind hier jouw badkameraccessoires en badtextiel en geef je badkamer een frisse, nieuwe look!

Voor welke vorm badmat ga je?

 • Ronde badmat in groen
 • Ovale badmat in groen
 • Rechthoekige badmat in groen

 • De badmat in groen met anti-slip

  Ontspannen en schoon uit de douche stappen op de koude tegels is niet erg prettig. Nog minder leuk is het om uit te glijden omdat je voeten nog vochtig zijn van het water. Met een antislip badmat in groen is dit verleden tijd. Heel eenvoudig neem je met een antislip badmat een van de dagelijkse ergernissen weg. Onze badmatten zijn zacht, comfy en lekker warm onder onze voeten. Badmatten met een antisliplaag voorkomen ongevallen in de badkamer. Ze glijden niet weg en de antislipcoating werkt ook als de badmat vochtig is geworden.

  Alternatieven

  Heb je nog niet jouw favoriete badmat gevonden? We hebben meer!

 • Badmatten van hout zijn natuurlijk en rustiek. Ze zijn wel minder warm en zacht dan badmatten.
 • Stenen badmatten zijn superstijlvol, maar ze kunnen – net als tegels, snel koud aanvoelen. Ze zijn ideaal wanneer je vloerverwarming hebt in de badkamer.

 • Praktisch & stijlvol: badmatten in groen

  Badmatten zijn functionele, maar ook stijlvolle elementen voor je badkamer. De diverse items in de collectie badtextiel zijn mooi op elkaar afgestemd. Kies voor een groene badmat, of voor een groter exemplaar in de vorm van een vloerkleed. Handig als je een grotere badkamer hebt.