Zoeken

Roze badmatten

Sorteren
2 Producten
Sorteren

Zachtheid en stijl voor de badkamervloer: badmat in roze

Badmatten zorgen voor comfort, stijl én sfeer in je badkamer. Ga je voor een badmat in roze? Dan kies je voor een bijzonder accent. De roze badmat houdt je voetjes warm, voelt zacht aan en helpt te voorkomen dat je uitglijdt op een natte vloer.

Mooie accenten met de roze badmat

Je badkamer is af. De douche werkt, je bad staat en er hangt een wastafel, spiegel en kastje. Maar voor de sfeer in je badkamer is meer nodig. Er zijn natuurlijk praktische badkameraccessoires waarmee je de badkamer kunt versieren en decoreren. Van make-up bakjes, zeepdispensers tot hippe wasmanden. Maar ook zachte baddoeken en washandjes. Maar ook zachte badmatten mogen in dit rijtje niet ontbreken! Je vindt de badmat in diverse vormen, kleuren en diktes; van rond, of vierkant tot rechthoekig en van blauw, wit of groen tot zacht roze. Wij leggen je uit waarom een badmat in roze een goede keuze is!

Het materiaal van je badmat in roze

De badmat is zacht, pluizig, lekker dik en voelt heerlijk comfortabel onder je voeten wanneer je het bad of de douche uitstapt. De anti-slip onderzijde, zorgt ervoor dat de mat niet wegglijdt, wanneer je erop gaat staan.

 • Badmatten van polyester hebben als voordeel dat het zacht en tevens zeer sneldrogend is. Vooral het sneldrogende karakter van de badmat is van groot belang, hij bevindt zich immers in een ruimte waar het vaak vochtig is.
 • Hout wordt ook wel gebruikt voor badmatten. Elegante natuurlijk houten badmatten geven een warme en natuurlijke look aan de badkamer. Je kunt zo’n houten exemplaar ook gebruiken onder je badmat in roze van katoen of polyester.
 • Bamboe badmatten zijn eveneens populair en kunnen perfect worden gecombineerd met allerlei stijlen badkameraccessoires. Doordat deze matten gemaakt zijn van een natuurlijk materiaal is het van belang dat ze verzegeld of gebeitst zijn, zodat ze tegen vocht kunnen.
 • Tip! Het is niet aan te raden om de badmatten van natuurlijke materialen – als hout of bamboe - urenlang in een plas te laten staan. Ook als ze verzegeld of gebeitst zijn zullen ze het water absorberen en dit is niet bevorderend voor de levensduur van de mat.

  Ga voor een roze badmat!

  In de badkamer wil je natuurlijk volledig kunnen ontspannen. Een harmonieuze sfeer die in balans is, is hier dus gewenst. Stem daarom de badkameraccessoires goed af op je badtextiel en meubels. Houd je de basis rustig en basic, dan kun je lekker variëren met kleurtjes en vormen. De roze badmat kan de ruimte een vleugje romantiek en zachtheid geven. Roze is van nature een zachte, lieflijke kleur die bij zal dragen aan de kalme sfeer in je natte ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een strakke, moderne basis met zwarte en witte meubels en tegels en laat badtextiel, zoals een badmat, in roze hier de show stelen! Ook in een landelijke badkamer kan een badmat in oudroze of lichtroze prachtig zijn.

  Verschillende tinten roze

  Roze is er in veel tinten. Meisjesachtig lichtroze, fel roze, fluoriserend roze, roodroze, bruinroze, oudroze en zachtroze. Zo kun je de roze badmat dus ook op diverse manieren toepassen in jouw badkamer. Zo past oudroze beter bij een badkamer met hip interieur en zacht lichtroze beter bij een badkamer in landelijke of klassieke stijl. Zo zie je; de badmat in roze vindt altijd zijn plek!

  Shop jouw badmat in roze bij Westwing

  Heb jij jouw favoriete roze badmatten al gespot op Westwing? Hier vind je een collectie aan roze badmatten in verschillende tinten, stijlen en vormen. Shop vandaag jouw badmat in roze in de exclusieve collectie bij Westwing!