Vrienden & familie uitnodigen = shoptegoed ontvangen

Wij vinden het erg fijn als je Westwing aanbeveelt bij je vrienden, kennissen en familie. Nadat de door jouw genodigden hun "uitnodigings-e-mail" bevestigd hebben, ontvangen zij een voucher ter waarde van €30,- voor de eerste bestelling. Als zij vervolgens een aankoop doen met de welkomsvoucher bij Westwing of WestwingNow, ontvang ook jij een voucher ter waarde van €30,- als beloning!

Hoe werkt het 'vrienden uitnodigen' voor Westwing?

Als je ingelogd bent bij Westwing, vind je rechtsboven de tekst: "€30 voor jou". Als je dit aanklikt hoef je alleen de e-mailadressen van je vrienden in te voeren en de uitnodiging wordt verstuurd. Je kunt Westwing delen via e-mail, Facebook of door jouw persoonlijke link te kopiëren en versturen via bijvoorbeeld WhatsApp of Skype. Waar wacht je nog op?

mceclip0.pngmceclip0.png

 

De uitnodigingsvoucher kan je op zowel op Westwing Club-Sales als bij Westwing Shop verzilveren, heeft een minimale bestelwaarde van €100,- (exclusief verzendkosten) en is niet bruikbaar in combinatie met andere vouchers. Je kunt alleen vrienden en familie uitnodigen die nog niet geregistreerd zijn bij Westwing en die niet op hetzelfde adres wonen als jij. Voor meer informatie over vouchers: Voucher inwisselen

Contact met Westwing

 • Messenger

  Stuur ons een Facebook bericht

 • +31 (85) 8889079

  Ma - vrij: 8u - 21u,
  Za: 9u - 18u

 • Whatsapp

  Verstuur Whatsapp