Zoeken

Etagères & Taartschalen - Hout

Sorteren
4 Producten
Sorteren

Creatief met houten etagères & taartschalen

Houten etagères en taartschalen zijn mooie en handige accessoires als toevoeging in de woonkamer of eetkamer. Een etagère wordt vaak gebruikt bij een high tea waarbij zoet en zout een eigen plekje krijgen, en de taartschaal wordt veelal ingezet voor die overheerlijke red velvet cake!

Met deze houten tafelaccessoires kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Mix met kleur, het soort eten en servies met diverse kommen en schalen, en verblijd je gasten met uniek geserveerde hapjes. Presenteer die fantastische 4-laagstaart op een taartplateau van hout of glas. Wedden dat ze er niet van af kunnen blijven?

Houten etagères & taartschalen als woonaccessoires

De houten etagère of het taartplateau kan in de woonkamer of eetkamer gewoon op tafel blijven staan als woonaccessoire. Het is een blikvanger en vaak verkrijgbaar in de kleur van jouw interieur. Je kunt er je eigen draai aangeven en ze gebruiken voor fruit, vrolijke snoepjes of decoraties. Combineer het met andere accessoires zoals bijpassende borden, schaaltjes en kommen of een mooie vaas.

Houten etagères en taartschalen - ook voor buiten!

Houd je ervan om etentjes en feestjes te geven op je terras of balkon? Maar weet je nooit goed hoe je jouw hapjes mooi kan serveren aan je gasten? Gebruik dan eens, naast het klassieke dienblad, een houten etagère en taartplateau. Of je nu een Bohemian look wilt uitstralen in de tuin, of juist een romantische setting; hiermee maak je sowieso indruk! Daarnaast is het ook praktisch, aangezien het hout wel tegen een spatje water kan.

Wil je graag een opvallend accent voor een verjaardagsfeestje? Ga dan voor een expliciete kleur van jouw etagère of taartplateau van hout. Denk aan een gele of een roze tint.

Ben je van plan een bruiloftsdiner te verrijken met een etagère? Ga dan voor een roomwitte of grijze kleur. Plaats hier hapjes als cupcakes en luxe mini-sandwiches op en je gasten zijn ongetwijfeld blij verrast met deze simpele, maar mooie presentatie.

DIY met houten etagères en taartschalen

  • Met waxinelichtjes en mooie kunstbloemen maak je een romantisch stilleven. Plaats de kaarsjes in glazen houders en voeg wat mooie kleine stenen, knikkers of schelpen toe. Jouw taartplateau van hout geeft dan in een mum van tijd sfeer.
  • Een ronde houten etagère met verschillende lagen kun je opvullen met seizoenproducten. Denk aan diverse noten na een frisse herfstwandeling of tropisch kleurig fruit in de zomer. Zo is er altijd iets gezonds te snoepen. Zet het accessoire prominent op de eettafel. Hetzelfde kun je doen met een taartschaal die je bijvoorbeeld op het dressoir plaatst als verrassend ornament.
  • Als een etagère wat diepere schalen heeft, kun je er ook wat voorjaarsbloemen in leggen. Droog die even van te voren! In iedere laag kun je verschillende bloemen kwijt. Dit geeft extra kleur aan je woonkamer of eetkamer.

  • Cadeau-idee

    Op zoek naar een leuk cadeau? Wat dacht je van iets als een houten etagère of houten taartschaal? Doe er een leuk kaartje bij met versiertips of geef er gelijk de decoraties bij die bij de ontvanger passen. Of richt het gewoon naar eigen smaak in. Met een transparante folie en strik heb je een tof cadeau om weg te geven!

    Wie had dat gedacht? Dat houten etagères en taartschalen ook perfect dienen als creatieve woonaccessoires?!