Zoeken

Serveerservies

Sorteren
524 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Serveren in stijl

Serveren maar! Je hebt uren in de keuken gestaan om een heerlijk diner te bereiden. Uitgebreide borrelhappen, een smaakvol voorgerecht, een robuust hoofdgerecht, een heerlijk dessert en daarna nog een paar stukjes Franse kaas. Jouw met liefde bereide eten serveer je uiteraard ook in stijl! Je gebruikt prachtig glaswerk en luxe servies van aardewerk of porselein om de lekkernijen nóg beter voor de dag te laten komen op je gedekte eettafel. In de collectie servies van Westwing vind je mooie kommen, borden, glazen, kannen, serveerplateaus en bestek voor elke smaak. Geef je de voorkeur aan effen wit porselein? Of wil je graag genieten van rijke kleuren?

Extra smaakvol serveren

Combineer je met liefde bereide heerlijkheden met aantrekkelijke serveerschalen en bestek. Voor sommige lekkernijen zijn specifieke schalen of plateaus beschikbaar. Op een etagère of taartschaal bijvoorbeeld kun je cakes en koekjes in stijl presenteren. Dat ‘gewone’ kopje thee wordt zeer stijlvol wanneer je je salontafel een luxueus tintje geeft met glaswerk en fijn porselein. Als je op zoek bent naar een leuk cadeau, dan zit je hier ook goed! Kies uit de mooie planken of serveerplateaus of wordt het een bijzondere kan? Naast servies vind je hier ook theepotten, theekannen, waterkannen, thermosflessen en karaffen om je warme en koude dranken in stijl te presenteren. Een mooi dienblad helpt je om je hapjes en drankjes eenvoudig te vervoeren!

Prachtige schalen en borden

Warme bijgerechten zoals groenten, aardappelen en rijst worden het best geserveerd in kleinere kommen. Voor de salade zijn ruime glazen schalen zeer geschikt. Je kunt de salade hier comfortabel in schikken en het is bovendien een mooie blikvanger op je gedekte tafel. Vlees en vis kunnen uitstekend worden gepresenteerd op mooie grote borden of plateaus. Gebruik de serveerschalen om vleeswaren of kleine hapjes op te serveren. Je kunt tot slot natuurlijk glazen gebruiken om uit te drinken, maar vul elegante glazen ook eens met dipsauzen, snacks of kruiden. Dit ziet er leuk en origineel uit.

Tijd voor taart!

Taart is een specialiteit op zich. Wie gek is op bakken zal vast en zeker zijn of haar baksels ook graag mooi willen presenteren. Jouw hippe kleine cupcakes, hemelse taarten en goddelijke brownies verdienen het simpelweg om aantrekkelijk te worden geserveerd. Voor het serveren van koek en gebak kies je uit onze etagères, taartplateaus, gebaksbordjes en serveerschalen. Cupcakes zien er bijvoorbeeld erg mooi uit op een romantisch versierde etagère. Met de etagère bespaar je ruimte op tafel en kun je de baksels comfortabel vervoeren. Een taartplaat voor cakes is meestal vrij plat, zoals een bord. De modellen met aangehechte voet zetten taarten op een voetstuk. Serveerschalen voor gebak kunnen ook voor fruit of snoep gebruikt worden. Sommige serveerschalen zijn versierd met prachtige patronen. Bij puristen zijn betoverend eenvoudige ontwerpen in alle kleuren favoriet.

Serveer hartige hapjes in stijl

Het serveren van koude gerechten en hapjes kun je doen met behulp van de plateaus die je combineert met kleine schaaltjes vol dipsauzen en ingelegde groenten. Onder een kaasstolp blijft de kaas lang vers en zo’n stolp ziet er bovendien prachtig uit op tafel.

Hoekig servies voor sushi!

Voor sushi wordt volgens traditie hoekig, rechtlijnig servies gebruikt. Een plekje voor de eetstokjes, een bakje voor de sojasaus en een schaaltje voor de wasabi zijn in sommige plateaus zelfs geïntegreerd. Gebruik je serveerschalen en plateaus gerust op creatieve wijze. Gebruik een taartplateau bijvoorbeeld ook eens voor kaas of vleeswaren of serveer sushi extra artistiek op een mooi taartbord.

Laat je fantasie de vrije loop. In onze Westwing-collectie vol servies vind je een rijke selectie fantastische schalen, dienbladen, plateaus, kannen, etagères en meer in allerlei stijlen – van klassiek tot minimalistisch - om jouw lekkernijen mooi te serveren.