Zoeken

Kledingrekken & staande kapstokken van hout

Houten garderobekasten & kapstokken: opbergen in stijl

Houten garderobekasten en kapstokken zijn makkelijk te combineren met de rest van je meubels en bieden een stijlvolle opbergplek voor alle kleren die je de afgelopen jaren hebt verzameld. Hebben!

Koop jij van elk loonstrookje weer een hoop kleren die je vervolgens drie keer draagt en vervolgens overal verspreid op de vloer of op een stoel liggen, omdat je geen geschikte kast hebt waar je ze in kwijt kunt? Misschien wordt het dan eens tijd voor een nieuwe kledingkast. Een garderobekast van hout is tijdloos, modern en oogt ruimtelijk. En voor je jassenverzameling schaf je bijpassende kapstokken aan!

Houten garderobekasten en kapstokken, waar plaats ik ze?

De slaapkamer

Daar waar wij slapen hebben we een rustige omgeving nodig. Die rondslingerende kledingstukken dragen hier niet echt aan bij. Berg ze op in een garderobekast! Een exemplaar van hout biedt kalmte, frisheid, een hoop dynamiek en bevordert daarnaast de creativiteit. Perfect dus! Kies voor een model met voldoende ladekasten zodat je alles overzichtelijk kunt opbergen. Zorg daarnaast voor voldoende kledinghangers. Wellicht ook eentje met kastverlichting zodat je garderobe er helemaal fancy bij hangt.

Heb je een kleine, maar fijne slaapruimte? Geen probleem, een houten garderobekast vind je in verschillende soorten en formaten. Zo kun je kiezen voor een schuifdeurkast of een zweefdeurkast, afhankelijk van waar jouw voorkeur naar uitgaat en wat past qua grootte. Een andere optie zijn wandplanken, of een losse kapstok, die naast kasten extra opbergplek bieden.

De hal

In de hal een garderobekast van hout? Waarom niet, als je een ruime entree hebt?! Zo kun je een kledingkast prima inzetten als halkast of halmeubel, waar je nog meer spullen kwijt kunt.

Naast kasten kun je hier prima kapstokken kwijt. Wil je wat ruimte besparen dan is een wandkapstok een goede optie. Ook leuk: wandhaken direct uit de muur. Een leuke kledinghangers erbij en je hebt stiekem een coole wanddecoratie te pakken.

Ook schoenenkasten plaats je in de hal. Plaats naast jouw schoenenkast een hippe, velvet fauteuil en je hebt meteen een fijne plek om je schoen aan en uit te trekken.

Houten kledingrekken in plaats van garderobekasten en kapstokken?

Op zoek naar een alternatief? Wat dacht je van een houten kledingrek? Het voordeel hiervan is dat je precies kunt zien wat er aan de hangers hangt of wat er op de plankjes ligt. Zo heb je in een mum van tijd je ideale outfit bij elkaar gezocht. Bovendien is je kleding op een stylish manier opgehangen. Het zorgt voor die oh zo geliefde Scandi look of juist het gevoel van een grote loft.

Een exemplaar aan de muur kan zeer ruimtebesparend zijn. Wil je de kamer nog groter doen lijken? Een paar spiegels aan de wand en je hebt dit effect! Ook te gek: een hoog rack van steigerhout. Met een paar pallets creëer je nog meer opbergplek. Een andere optie is een exemplaar los in de kamer te plaatsen. Bijvoorbeeld in de woonkamer om coole accessoires op uit te stallen.

Think out of the box! Worden jouw zorgvuldig verzamelde kledingstukken en jassen voortaan ook opgeborgen in houten garderobekasten of opgehangen aan coole houten kapstokken?