Zoeken

Lange spiegels

Sorteren
25 Producten
Sorteren

De juiste plaats voor een lange spiegel

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand - waar vind ik het juiste model in het hele land? Want het vinden van de juiste lange spiegel voor je eigen huis is soms niet zo eenvoudig! Het moet immers niet alleen stilistisch in de kamer passen, maar ook aan de gewenste afmetingen voldoen.

Je eigen spiegelbeeld van boven naar beneden bekijken - een grote kledingkastspiegel is hiervoor ideaal. De verschillende modellen van massief hout, met verlichting of zonder houten frame kunnen verticaal of horizontaal aan de muur worden bevestigd. Zelfs de ochtend outfit check wordt een plezier met een lange spiegel, ondanks de vermoeidheid. Grote badkamerspiegels daarentegen bieden voldoende oppervlakte om make-up en haar in het juiste licht te tonen. Tegelijkertijd zorgen doorlopende spiegels in de slaapkamer, woonkamer en andere kamers voor meer licht en visuele ruimte.

Voor de slaapkamer of de badkamer, de kleedkamer of de gang: wij vertellen u hoe u tussen alle grote spiegels de juiste spiegel voor uw smaak vindt!

Verschillende modellen en materialen voor elke ruimte

Afhankelijk van de kamer en de inrichtingsstijl zijn verschillende versies van de grootformaat spiegel mogelijk:

  • met of zonder frame
  • rond of rechthoekig
  • materialen zoals metaal, hout, plastic, glas...
  • om tegen te leunen (bijv. een staande spiegel)
  • om op te hangen
  • Tip: In kleine kamers zijn spiegels uit één stuk ideaal, omdat ze het licht weerkaatsen en de kamer daardoor groter doen lijken.

    Welke lange spiegel past bij mijn stijl?

    Om de juiste lange spiegel voor jouw smaak te vinden, moet je eerst nagaan welke inrichtingsstijl in de kamer in kwestie overheerst. Als je bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan een rustieke uitstraling, moet je kiezen voor natuurlijke materialen zoals hout met een antiek uiterlijk. Spiegels met een lijst van glas of metaal zien er wat moderner uit. Zogenaamde barokspiegels met extra ornamenten en krullen zijn bijzonder speels en romantisch.