Zoeken

Wandspiegels

Sorteren
114 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Een wandspiegel: het stijlvolle én praktische woonaccessoire

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Wie de mooiste van het land is, blijft altijd de vraag, maar met de spiegel aan de wand zelf heb je het misschien een beetje gehad. Kijk je uit naar een nieuw exemplaar of heb je zin de badkamer, slaapkamer of woonkamer nieuwe flair te geven?

Dat kan heel goed met een nieuwe wandspiegel! Een spiegel is meer dan een functioneel accessoire, geeft met zijn vorm en lijst een duidelijke stijl aan en door de reflecterende werking meer dimensie aan zijn omgeving. Zeker een wandspiegel!

Wandspiegel stijlen

De lijst en afwerking van de wandspiegel geven de stijl aan en blazen een bepaalde sfeer de ruimte in. Perfect voor een upgrade in huis dus! Je kunt voor klassiek gaan maar ook voor een modern design, een mooie, strakke spiegel met lijst aan de wand bijvoorbeeld.

Maak het retro Scandinavisch met een Deens design wandspiegel. Een spiegel met een roodbruine teakhouten lijst en mooi afgewerkte rondingen geeft eenmaal bij jou aan de muur aan dat jij houdt van een smaakvolle vintage look. Als je dan doorgaat met het stylen en in dezelfde stijl wat accessoires toevoegt aan, bijvoorbeeld, je living, dan heb je in no time een goede make over te pakken! Denk aan bijpassende verlichting. Ga dan voor led verlichting. Dit is helemaal hip en je bespaart er ook nog mee

Een andere optie is om je huidige wandspiegel te combineren met andere wandspiegels. Je hoeft ´m natuurlijk niet altijd te vervangen. Je kan ook denken in termen van uitbreiding! Met meerdere spiegels aan de muur van verschillende maten wat betreft de hoogte en de breedte kan er een ontzettend trendy effect ontstaan. Ook maakt het de ruimte groter.

Meer huislijk wordt het door een wandspiegel in de vorm van een raam met luikjes aan de muur te hangen. Een wit gelakte houten lijst, met luiken aan beide zijden doet samen met de spiegel denken aan een raam van een gezellig landhuis. Country Style dus!

Heel glamoreus wordt het als je een barok wandspiegel kiest. Een opvallende lijst van hout of kunststof met sierlijke ornamenten, goud gelakt of hoogglans, spat van de muur af!

Spelen met wandspiegels

Je kent ze vast wel: de collages van fotolijstjes in verschillende formaten aan de muur. Met een zorgvuldig nadenken over de patronen creëer je met verschillende groottes en vormen een speels geheel van fotolijsten.

Precies dat kun je ook met spiegels aan de wand doen: je huidige wandspiegel combineren met andere wandspiegels! Je hoeft ´m namelijk natuurlijk niet altijd te vervangen. Je kan ook denken in termen van uitbreiding! Met meerdere spiegels aan de muur van verschillende maten wat betreft de hoogte en de breedte kan er een ontzettend trendy effect ontstaan. Ook maakt het de ruimte groter. Maak het zo bont als je zelf wilt. Een wandspiegel wordt ook wel eens in delen aangeboden. Met drie verschillende groottes kom je al een heel eind en heb je het collage-idee al aan de muur hangen. Heb je echt zin in een sprankelend stukje muur?

Maak dan een leuke mix and match van verschillende stijlen spiegels. Een kleine, vierkante wandspiegel, met een grotere ronde, of wandspiegels met een simpele zwarte lijst, samen met meer gedetailleerde exemplaren geven badkamer, slaapkamer of woonkamer een behoorlijke stijl upgrade.