Westwing Apps

Je huis onderweg inrichten - nu nog sneller en handiger met onze Westwing Apps!

Ontdek elke dag nieuwe Sales in je Westwing Club of blader door ons brede assortiment op Westwing Shop, eenvoudig en gratis te downloaden via de App Store of Google Play.

Shop nu voor meubels, decoratie, verlichting en nog veel meer met onze Westwing Apps. Welke categorie u ook zoekt, u vindt bij ons een enorme productselectie en topmerken. Ontdek ook onze nieuwste functies, zoals Augmented Reality (AR), waarmee je je gewenste product virtueel kunt testen in je eigen huis. Onze Westwing App bied je een bijna echte, interactieve winkelervaring.

Alleen met onze apps mis je nooit meer een update: activeer nu meteen je pushmeldingen en word direct geïnformeerd over nieuwe producten, verkopen, trends en de status van je bestelling.

Winkel altijd en overal - met onze Westwing Apps! Compatibel met Android, iPhone en iPad. Download nu en begin met winkelen.

Download hier: Westwing Club-Sales & Shop apps

Screenshot_1_Android_app_download.jpg Screenshot_1_iOS_app_download.jpg