Retourtermijn

Wij bieden een retourtermijn van 30 dagen op alle producten die je bij ons bestelt. Het kan namelijk moeilijk zijn om goed te kunnen oordelen of die ene mooie stoel ook nog comfortabel zit of dat het vloerkleed van je dromen wel helemaal mooi bij je interieur past.

De retourtermijn gaat in vanaf het moment dat je de producten ontvangt. Deze tijd is om te oordelen of het product aan alle verwachtingen voldoet en is nog niet voor intensief gebruik, indien er nog geen beslissing is gemaakt. 

Naast het wettelijke herroepingsrecht biedt Westwing je retourrecht aan van 30 dagen na ontvangst van de producten. Met dit recht van teruggave kunt je ook na afloop van de herroepingstermijn van 14 dagen alsnog de overeenkomst herroepen. Verdere uitleg over retourneren zie artikel: retour aanmelden

Wij vragen je begrip voor het feit dat deze regeling niet van toepassing is op cadeaubonnen, planten en bomen. Voorwaarde voor de handhaving van het retourrecht is dat je de producten alleen geprobeerd kunnen worden zoals je dat in een winkel zou doen en dat de producten compleet, in de originele staat en verkoopverpakking aan ons wordt teruggestuurd. 

Gemiddeld ontvang je binnen 14 dagen na retourzending je aankoopbedrag terug. Uiteraard mogen wij wachten met terugbetalen, totdat wij de producten hebben ontvangen of je kunt aantonen de producten te hebben teruggestuurd. Indien er aan de geretourneerde producten schade is geconstateerd, brengen wij deze waardevermindering in rekening. Dit doen we als deze schade is ontstaan door méér te doen met de producten dan noodzakelijk is om te bekijken of je deze wenst te houden en of het is wat je wenst.