Veilig betalen bij Westwing

Westwing hecht grote waarde aan de veiligheid van jouw gegevens. Om jouw gegevens bij de online betalingstransacties te beveiligen, beschermt Westwing jouw gegevens met behulp van de modernste versleutelingstechnieken, zoals de Secure Socket Layer (SSL). SSL is een erkend standaardprotocol dat een veilige gegevensuitwisseling garandeert. Alle gegevens die je gebruikt om een bestelling te plaatsen, worden versleuteld aan Westwing verzonden. 

Jouw betaalgegevens verwijderen

Wij slaan de laatst gebruikte betaalmethode veilig op. Dit zorgt ervoor dat je de volgende keer nog eenvoudiger kunt winkelen en niet telkens al je betaalgegevens opnieuw hoeft in te voeren. Mocht je dit niet fijn vinden, dan kun je bij je eerste bestelling aangeven dat dit niet opgeslagen hoeft te worden. Als je laatste betaalmethode reeds bewaard is gebleven, dan kan je ook deze gegevens te verwijderen.

Je hoeft alleen maar een willekeurig artikel in het winkelwagentje te plaatsen, naar "Afrekenen" te gaan en de informatie in de geselecteerde betaalmethode te verwijderen. Je kunt de bestelling eenvoudig afbreken of annuleren. Bij de volgende bestelling zullen dan je betalingsgegevens opnieuw worden gevraagd.

Screenshot_3_opslaan_CC_of_paypal.png

Screenshot_1_mobiel_betaling.jpg

Voor meer informatie bezoek ook:

Privacy verklaring en Gegevensbescherming

Bestelling afrekenen 

PSD2: veilig met creditcard betalen