Zoeken

Roze sierkussens

Een twist met sierkussens in roze

Kussens zijn de perfecte accessoires om je interieur een twist mee te geven! Wat dacht je van sierkussens in roze? Misschien is roze in jouw ogen vooral vrouwelijk, lieflijk, romantisch en misschien zelfs tuttig? Think again! Wij laten je zien hoe je sierkussens in roze op diverse manier een rol kan laten geven in je interieur.

Roze in diverse tinten

Jawel, roze is er echt niet alleen in lieflijk lichtroze of fluoriserend. Er bestaat poederroze, pastelroze, roodroze, grijsroze, oudroze, zalmroze en nog heel veel daartussenin. Door roze op de juiste manier te combineren kan roze een prominente plek krijgen in een stoer en volwassen interieur.

Sierkussens in roze in elke stijl

 • Scandi & modern – in dit type interieurs kan je denken aan pastelroze sierkussens – bijvoorbeeld met een hippe print – op een strak grijze hoekbank. Hier wordt roze dus gecombineerd met veel wit, licht hout, zwart en wit.
 • Glam – in luxe interieurs vol glans en glim kunnen sierkussens in donkerroze of oudroze of paarsroze, bijvoorbeeld van fluweel prachtig staan. Hier wordt de tint vaak gecombineerd met bijvoorbeeld donkergroen.
 • Botanisch geïnspireerde interieurs combineren ook vaak de kleuren groen en roze. Hier kunnen sierkussens in roze ook prachtig staan.

 • Sierkussens in roze met andere accessoires

  Combineer sierkussens in roze met andere accessoires in roze. Bijvoorbeeld vloerkleden, vaasjes, decoratie en plaids. Op die manier laat je de tint dus op verschillende plekken voor een toefje kleur zorgen, waardoor er balans en rust ontstaat. Het is ook mooi om de kussentjes als enkele accent-items aan je interieur toe te voegen.Leg een enkel kussen in de fauteuil of leg vier verschillende exemplaren op een bank. Het is ook mooi om kussens in roze van verschillende formaten en materialen te combineren, die zorgt voor een speels effect.

  Welke sierkussens in roze kies je?

 • Zorg voor verschillende tinten roze voor een mooie balans.
 • Houd rekening met de kleuren van het interieur en kijk of je mooie kleurcombinaties kan maken met bijvoorbeeld de gordijnen, het kleed, je favoriete plaid en de andere accessoires.
 • Subtiele exemplaren met bijzondere structuren kunnen ook heel stijlvol en elegant werken.
 • Je kunt ook diverse sierkussens in roze met patronen combineren voor een creatieve look.
 • Ze zijn er van diverse materialen – van katoen tot zijde – mix & match!

 • Shop sierkussens in roze bij Westwing

  Met sierkussens kun je eenvoudig je (saaie) bank een upgrade geven. Zo kun je een frisse noot toevoegen aan je zithoek. De keuze aan roze sierkussens is groot, waardoor er dus voor elk interieur een passend exemplaar te vinden is. Hoe ga jij sierkussens in roze integreren in je interieur? Van Scandi of modern tot klassiek of landelijk. Sierkussens in roze vinden overal een plek. Ben jij al overtuigd? Welke sierkussens in roze kies jij voor jouw huis? Shop ze bij Westwing samen met al je andere nieuwe accessoires, meubels en decoratie!