Zoeken

Schalen - Roestvrij staal

Sorteren
2 Producten
Sorteren

Schalen van roestvrij staal: voor de liefhebber van strak design

Als je een liefhebber van strak design bent, dan zijn schalen van roestvrij staal zeker wat voor jou. Plaats een glimmend exemplaar in het midden van de tafel of op jouw dressoir en je hebt een fantastische eyecatcher in huis!

Schalen van roestvrij staal voor jouw dagelijkse portie fruit

Kom jij aan je twee ons fruit per dag? De meesten van ons hebben wel dat voornemen, maar vaak komt het er op de een of andere manier niet van. De appels, peren en druiven liggen misschien in de groentelade in de koelkast te wachten om gegeten te worden, maar op het moment dat je aan ze denkt, zijn ze al niet meer goed. Zonde!

Er is echter een manier om jezelf en de rest van het gezin meer fruit te laten eten: presenteer je gezonde hap gewassen en al in een mooie RVS fruitschaal. Op deze manier zal je veel sneller in het voorbijgaan een appel, banaan of andere fruitsoort pakken. Er zijn veel verschillende soorten schalen in diverse materialen: glas, aardewerk, zilver, hout, kunststof of bamboe. Ben je echter een fan van strak design, dan zijn exemplaren van roestvrij staal< echt iets voor jou!

Schalen van roestvrij staal: verschillende modellen

Het mooie van schalen van roestvrij staal is dat ze in veel verschillende modellen te vinden zijn:

 • Eenvoudige ronde roestvrij stalen exemplaren
 • RVS fruitschalen met een grillige vorm
 • Opengewerkte schalen van roestvrij staal
 • Wat je ook kiest, een schaal van roestvast staal met glanzende groene appels, gele bananen, oranje mandarijnen en rode druiven is een mooie en appetijtelijke blikvanger in elke kamer. Alleen al de gedachte doet ons naar fruit verlangen!

  Geschikte plek voor schalen van roestvrij staal

  De meest voor de hand liggende plek voor schalen van roestvrij staal is natuurlijk op de eettafel of op een sideboard in de eetkamer. Maar wat dacht je van een schaal op je bijzettafel in de hal? Zo ben je vast geneigd om bij het naar buiten gaan snel nog even een appel of mandarijn mee te nemen. Ook gasten kun je bij vertrek nog een gezonde versnapering aanbieden.

  Als je logees hebt, staat het mooi én gastvrij om een gevulde schaal in de logeerkamer neer te zetten. Ook leuk: een paar waxinelichtjes in RVS schalen. Door de weerkaatsing van het kaarslicht ontstaat er extra sfeervol licht in de ruimte.

  Tip!

  Wist je dat het niet handig is om een bos bloemen naast een schaal met fruit neer te zetten? Door het rijpingsproces van het fruit, verwelken de bloemen namelijk veel sneller dan normaal!

  Schalen van roestvrij staal & onderhoud

  RVS staat voor roestvrij staal, maar het materiaal kan onder bepaalde omstandigheden wel degelijk roesten. Schalen van deze materiaalsoort hebben geen speciaal onderhoud nodig, maar je moet ze wel goed schoonhouden. Het beste doe je dit door zo’n schaal regelmatig schoon te wrijven met een microvezeldoek. Gebruik in geen geval een schuursponsje of schuurmiddel. Sommigen raden aan om dergelijke schalen in te wrijven met baby- of olijfolie, maar olie maakt de schaal alleen maar vet, zodat het vuil aantrekt.

  Wil jij ook meer fruit eten én mooie eyecatchers voor je huis hebben? Ga dan voor schalen van roestvrij staal!