Zoeken

Industriële spiegels

Spiegels in industrieel stijltje

In elk huis zijn spiegels te vinden. In de badkamer, slaapkamer, hal of gang. Spiegels zijn niet weg te denken. Groot of klein, breed of smal; een spiegel komt overal van pas. Zelfs in de industriële stijl past een spiegel! Hier vind je spiegels voor een industrieel interieur. Er bestaan passpiegels, staande spiegels, bureauspiegels, wandspiegels, ronde spiegels en hoekige spiegels... Ontdek hier de industriële spiegels voor jouw interieur!

Spiegels voor elke kamer

 • In de badkamer - In vrijwel elke badkameris een spiegel te vinden. In de vorm van een spiegelkast, wandspiegel of make up spiegel. Ontdek de handige industriële wandspiegels met een plankje eronder. Hier maak je je ‘s ochtends klaar om te gaan of ‘s avonds om te gaan slapen. Handig is om in de badkamer een verwarmde spiegel te kiezen zodat deze niet beslaat. Voor mannen is een badkamerspiegel met verlichting erg handig bij het scheren.
 • In de slaapkamer – De ronde spiegel met plankje, een staande spiegel waarin je jezelf van top tot teen kunt bekijken of een grote spiegel aan de voorkant van een kast; spiegels voor industriële interieurs zijn ook geschikt voor de slaapkamer.
 • In het toilet - Een kleine spiegel boven de wastafel is erg handig, ook voor je gasten.
 • In de hal - Voordat je het huis verlaat nog even snel een laatste blik in de stoere spiegel werpen of je lippenstift aanbrengen, handig! Bovendien kan de spiegel in industriële stijl hier een mooi decoratief accent vormen.

 • Soorten spiegels in industrieel interieur

  In een stoer interieur kunnen spiegels voor zachtheid en sfeer zorgen. Spiegels zijn er in veel soorten en maten.

 • Make-up spiegels - De naam zegt het al: met behulp van deze spiegel kan je gemakkelijk jouw make-up bekijken en bijwerken. De spiegel is vaak rond of vierkant, het is meestal een bolle spiegel én het is een vergrotende spiegel. Deze bolling werkt als een soort loep, waardoor je een goede close-up krijgt.
 • Een spiegel aan je kaptafel - Er bestaan kaptafels waar een drieluik spiegel in geïntegreerd zit. Dit geheel is ook weer speciaal gericht op je make-up aan te kunnen brengen op je gezicht.
 • Wandspiegels - Wat meer gericht op interieurontwerp is er de wandspiegel. Deze kan je overal in huis aan de muur ophangen of plakken. De wandspiegel is er ook in allerlei maten & vormen, bijvoorbeeld een ronde spiegel of een ovale spiegel. Kies voor een spiegel in een industrieel interieur. Prachtig voor een stoer accent aan elke wand.

 • Shop spiegels voor industrieel interieur bij Westwing!

  Misschien is de spiegel niet het eerste item waaraan je denkt bij het inrichten van je huis in industriële stijl? Toch kunnen spiegels een mooi effect hebben op de robuuste ruimte. Spiegels zorgen namelijk voor ruimte, licht en sfeer. Zet je spiegels praktisch in, maar laat ze ook decoratief hun steentje bijdragen. Shop spiegels voor een industrieel interieur bij Westwing!