Zoeken

Landelijke spiegels

Landelijke spiegel: romantisch en licht

De landelijke stijl vol hout, sierlijke meubels, lichte tinten en zachte prints; we zien hem overal. En dat is begrijpelijk! De look ademt comfort, zachtheid en warmte. Fijn voor een goede sfeer in huis. Spiegels zijn binnen deze stijl erg gewenst. Ze zorgen voor licht, ruimte en sfeer én komen veel voor met sierlijke of houten lijsten die perfect passen bij de landelijke stijl. Maar er is meer mogelijk! Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie creatieve wand waarop diverse fotolijsten, schilderijtjes én spiegels hangen. Of hang 10 spiegeltjes van verschillende formaten en in verschillende stijlen en vormen bij elkaar voor een bijzonder accent. Ontdek hier de landelijke spiegel bij Westwing!

Landelijke spiegel voor elke ruimte

In elke ruimte kan je wel een spiegel gebruiken. Voor een laatste blik op je look voordat je de deur uit gaat, als hulpje bij het aanbrengen van make-up óf wanneer je je kleding aantrekt.

 • In vrijwel elke badkamer is een spiegel te vinden. In de vorm van een spiegelkast, wandspiegel of make up spiegel. Ontdek de handige landelijke wandspiegels met een plankje eronder. Hier maak je je ‘s ochtends klaar om te gaan of ‘s avonds om te gaan slapen. Handig is om in de badkamer een verwarmde spiegel te kiezen zodat deze niet beslaat. Voor mannen is een badkamerspiegel met verlichting erg handig bij het scheren.
 • In de slaapkamer zien we vaak de ronde spiegel met plankje, een staande spiegel waarin je jezelf van top tot teen kunt bekijken of een grote spiegel aan de voorkant van een kast.
 • In het toilet is een kleine spiegel boven de wastafel erg handig, ook voor je gasten.
 • Voordat je het huis verlaat nog even snel een laatste blik in de stoere spiegel werpen of je lippenstift aanbrengen, een spiegel is de hal is handig! Bovendien kan de spiegel in landelijke stijl hier een mooi decoratief accent vormen.

 • Welke landelijke spiegel heb jij nodig?

  In een landelijk interieur kan veel. Een subtiele variant met houten lijst of een grof houten exemplaar? Een sierlijke zonnespiegel voor een vleugje glam of een praktische staande spiegel? Eigenlijk passen er veel spiegels in een landelijk interieur. Wil je graag meegaan in de bestaande landelijke stijl? Kies dan voor een landelijke spiegel. Zin in een vleugje contrast? Kies voor een minimalistische of misschien zelfs industriële spiegel in jouw landelijke stulp.

  Shop een landelijke spiegel bij Westwing!

  Misschien is de spiegel niet het eerste item waaraan je denkt bij het inrichten van je huis in landelijke stijl? Toch kunnen spiegels een mooi effect hebben op de landelijke ruimte. Spiegels zorgen namelijk voor ruimte, licht en sfeer. Zet je spiegels praktisch in, maar laat ze ook decoratief hun steentje bijdragen. Shop landelijke spiegels interieur bij Westwing!