Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Houten spiegels

55 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
Hout

Een houten spiegel voor elke ruimte

Waarom eigenlijk iedereen een houten spiegel in zijn interieur zou moeten hebben? Dat lees je hier!

Houttinten in huis zorgen ervoor dat je interieur de sfeer krijgt van de landelijke of Scandinavische stijl; erg rustgevend, natuurlijk en stijlvol. Klinkt dit een beetje als hoe jij jouw interieur hebt of wilt hebben? Dan horen houten spiegels zeker in jouw huis thuis!

Met de verschillende soorten houten spiegels creëer je een serene en stijlvolle sfeer in huis. In de hal, de woonkamer, slaapkamer of op zolder; waar shinen straks jouw houten spiegels?

Houten spiegels: houtsoorten

Houten spiegels kennen een ruim aanbod aan houtsoorten; van net gepolijst hout tot de grove en natuurlijke textuur en hout met sierlijke figuren erin gegraveerd. Denk ook aan verschillende kleurtinten voor houten spiegels, variërend van donker mahoniehout tot aan steigerhout. Iedere houttint draagt bij aan de chique en verfijnde sfeer die in jouw interieur heerst.

Houten spiegels: plaats in huis

Waar in huis hang jij de houten spiegels op? Heb je een houten kaptafel in je slaapkamer? Plaats daar een nette, ovale wandspiegel boven, bij voorkeur in ongeveer dezelfde houttint. In tegenstelling tot de hoekige wandspiegel straalt de ovale wandspiegel wat meer zachtheid en elegantie uit. Een erg geschikt woonaccessoire in jouw slaapkamer dus!

Houten spiegels in de woonkamer

Een houten spiegel staat niet alleen leuk in de slaapkamer. Met een prachtexemplaar in de woonkamer heb je een echte blikvanger in je interieur. Heb je een landelijk interieur? Ga voor een spiegel met een eikenhouten omlijsting voor een romantische twist. In een industrieel interieur vindt boven de schouw een steigerhouten spiegel een plekje. Dee houtsoort is lekker grof voor een stoere touch in de kamer.

Houten spiegels: wandspiegels

Een houten wandspiegel doet het ook erg goed in de hal van je huis. Rechthoekige houten spiegels passen hier het beste, om toch enige rust in deze dynamische omgeving te introduceren. Ter versiering zou je met de feestdagen een leuke krans over de hoek van de spiegel kunnen hangen. Maak het geheel af met lint en voila, een superfeestelijke sfeer!

Heb je een klassiek, landelijk of glamour interieur? Geef de kamer meer flair door een barokke wandspiegel in ovale vorm boven de schouw te hangen. Het liefst in een houten lijst met likje gouden of zilveren verf. Zo geef je een brocante touch aan je interieur!

Staande houten spiegels

Ook wat de staande spiegel betreft heb je een ruime variatie in houten spiegels. Dit type houten spiegels komt het best tot zijn recht in de slaapkamer - in de vorm van een passpiegel - maar past ook goed in de badkamer!

Vintage staande houten spiegels

Ben je op zoek naar een oude spiegel voor in de slaapkamer? Vintage spiegels zijn trendy en uniek. Een staande spiegel met een vintage look geeft het vertrek allure. Vaak ziet zo’n spiegel er geleefd uit voor een ruigere uitstraling.

Designer houten spiegels

Naast de houten spiegel met de standaard houten lijst, kun je er ook voor kiezen houten spiegels met een geheel uniek ontwerp kiezen. Echte designer houten spiegels! Denk aan een houten rand in een haast mozaïek ontwerp, waarbij de houten randjes in allerlei verschillende richtingen lopen en de tussenruimtes opgevuld worden met glasstukjes. Sommige spiegels zijn zo bijzonder dat het meer kunstobjecten worden, de zogenaamde kunstspiegel.

Je kunt heel veel kanten op met een houten spiegel. Waar krijgen jouw nieuwe houten spiegels een plekje?

Handige en gemakkelijke bezorging

Gratis retourneren tot 31.1.’23

Klantenservice +31(85)8889079