Zoeken

Blauwe eetkamerstoelen

Blauwe eetkamerstoelen: kleurrijk & rustig

Ben jij een liefhebber van neutrale kleuren en zie jij het liefst pasteltinten op de muur en in de bekleding van je stoelen? Dan zijn blauwe eetkamerstoelen perfect om aan je eettafel te zetten. Blauw combineert goed met bijvoorbeeld lichtbruin en beige. Deze kleuren zijn ideaal voor de eetkamer of woonkamer, als je houdt van een rustige inrichting.


Met blauwe stoelen geef je jouw eetruimte precies de goede kleurinrichting om rustig van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten. Blauw straalt kalmte en frisheid uit, waardoor de eetomgeving helemaal tot zijn recht komt. In een eetkamer met neutrale kleuren kun je van ontbijt tot avondeten lekker eten.


De juiste blauwe stoelen

De zoektocht naar goede eetkamerstoelen kan nog wel eens lastig zijn. Ze moeten lekker zitten, maar ook de bekleding en kleur moeten naar je smaak zijn. Stoelen in het blauw vallen niet erg op en zijn daarom een goede keuze als je een rustig interieur hebt. Het voordeel van stoelen in blauw is dat je ze met veel kleuren kunt combineren. Witte, grijze of bruine kussens staan bijvoorbeeld allemaal goed bij blauwe stoelen. Het is wel belangrijk dat je gedurende een hele maaltijd comfortabel kunt zitten. Kies daarom voor stoelen die voor jou het meest comfortabel zijn.


De rest van je interieur

Het kan best lastig zijn om je hele interieur, van keuken tot slaapkamer, bij elkaar te laten passen. Je kunt inspiratie opdoen door verschillende interieurs met elkaar te vergelijken. Als je precies de goede blauwe stoelen hebt gevonden en vanuit daar wilt gaan inrichten, dan zijn er een aantal richtlijnen waar je je aan kunt houden. Wil jij graag weten hoe je je blauwe eetkamerstoelenvolledig tot hun recht kan laten komen? Je leest het in dit rijtje met tips:

  1. Verschillende soorten blauw kun je vaak erg goed met elkaar combineren. Van lichtblauw naar steeds iets donkerder, met blauw kun je elke kamer in huis een eigen uitstraling geven. Zelfs voor in het toilet is blauw een perfecte kleur.
  2. Wil je je blauwe stoelen toch een beetje glamour geven? Blauw combineert prachtig met zilver. Ga dus op zoek naar kussens met zilveren bekleding of tafelornamenten van zilver.
  3. Bang voor vlekken op je blauwe eetkamerstoel? Kies dan voor donkerblauwe stof. Hierop zie je de vlekken minder snel en kunnen de stoelen nog even mee voordat de bekleding echt in de was moet.

Zo zie je maar, blauwe stoelen zorgen voor een beetje kleur, zonder te overheersen. Ze zorgen voor balans en rust.


Shop jouw blauwe stoel!

Ben jij overtuigd en kies je voor blauwe stoelen? Goede keuze! Je combineert ze eenvoudig met de rest van je interieur. Ga jij voor een ruige houten eettafel met lichtblauwe kuipstoeltjes? Of worden het moderne, hoogglans stoelen in blauw gecombineerd met een strakke tafel van kunststof? Shop jouw blauwe stoelen hier!