Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Linnen tafelkleden

21 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
Linnen
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Het linnen tafelkleed: zomers & stijlvol

Het is mooi, chic en staat goed op elke tafel: linnen tafelkleden. Tafelkleden van linnen zijn al jaren favoriet als tafeltextiel. Vanwege het gevoel en de uitstraling staat het bijvoorbeeld erg mooi bij op een zomers gedekte tafel. Maar ook voor het kerstdiner kan hij uit de kast getrokken worden. Combineer het tafellinnen dan met schitterende kandelaren, wit servies en glanzend bestek.

Linnen tafelkleden mogen eigenlijk in geen enkel huishouden in de kast ontbreken. Het komt altijd wel van pas, of je het nu alleen gebruikt voor speciale gelegenheden of je het standaard op de tafel hebt liggen. Een linnen tafelkleed van goede kwaliteit gaat jarenlang mee en is daarom een duurzame aankoop.

Linnen tafelkleden in je eigen stijl

Bij linnen tafelkleden denk je misschien aan een saai, wit kleed dat eigenlijk weinig uitstraling heeft. Gelukkig is dat niet het geval. In elke stijl is wel een linnen tafelkleed te vinden. Je kunt er dus voor zorgen dat jouw tafelkleed helemaal bij de rest van de inrichting past. Hier lees je een paar tips voor het vinden van een tafelkleed in jouw stijl:

  1. Heb jij een moderne inrichting en houd je ervan als dingen een beetje glans hebben? Kijk dan of je een linnen tafelkleed kunt vinden dat een zilver- of gouddraad er doorheen heeft verwerkt. Dit geeft net wat extra diepte aan het tafelkleed en zorgt voor een mooie schittering.
  2. Houd jij van drukte, kleur en patronen? Ga dan voor een tafelkleed waarin kleuren en patronen verwerkt zijn. Ook deze zijn te vinden in linnen, en je hoeft dus niet altijd terug te vallen op een kleurrijk tafelkleed van plastic.
  3. Heeft jouw inrichting een landelijke en klassieke woonstijl en houd je wat meer van subtiele details? Kies voor bewerkt onderrandje. Zo is het niet helemaal saai en wit, maar kun je er toch net je eigen draai aan geven.

Bij het organiseren van een klein of groot diner is er een allesomvattend begrip dat een groot aandeel heeft in de aankleding; tafellinnen. Van superchic diner tot een gezellige, informele barbecue of een kinderfeestje; het geheel is pas écht af met tafellinnen!

Linnen tafelkleden & meer

Naast een linnen tafelkleed waarmee je je hele eettafel bedekt, zijn er ook nog andere manieren om je tafel mooi te maken:

  • Placemats: placemats zijn dan wel iets minder feestelijk dan linnen tafelkleden, maar handig zijn ze wel! Je maakt ze eenvoudig schoon en bergt ze makkelijk op.
  • Servetten: een linnen tafelkleed kan niet zonder linnen servetten. Het liefst ongestreken, zodat ze de nonchalante look compleet maken.
  • Linnen tafellopers: wil je dat je houten keukentafel zichtbaar blijft? Leg er dan een linnen tafelloper over. Hierdoor blijft een deel van de tafel zichtbaar.
  • Tafellakens van katoen: in plaats van linnen tafellakens, kun je ook voor een tafelkleed van katoen gaan. Dit is iets steviger dan linnen en kan je helemaal strak strijken om de eetkamertafel een sterwaardige look te geven. Of je nu een tafelkleed van 150x300 cm nodig hebt voor je extra lange eettafel of eentje van 170x250 cm, bij Westwing is elk tafellaken in verschillende maten verkrijgbaar.
  • Gecoat tafellinnen: De uitstraling van klassiek linnen maar het gemak van plastic? Dat vind je met gecoat tafellinnen. Gecoat tafellinnen is een tafelzeil van linnen met daarover een afwasbare coating. Dit tafelkleed kun je gemakkelijk met een doekje afnemen of zelfs in de wasmachine stoppen.


Etentje op de planning? Shop nu je benodigheden bij Westwing!

Handige en gemakkelijke bezorging

Gratis retourneren tot 31.1.’23

Klantenservice +31(85)8889079