Zoeken

Tafellopers

De tafelloper voorziet jouw tafel van een chique look

Met een mooie tafelloper is jouw tafel snel aangekleed! Geef je een chique diner voor meerdere personen of wil je de eettafel versieren voor een bruiloft, óf het paasontbijt extra sfeervol maken? De tafelloper voegt binnen no-time een nette, stijlvolle look toe aan elke eetruimte!

De ontbrekende factor

Je hebt een mooie hoogglans of houten eettafel in huis, toch vind je dat er iets aan ontbreekt. De stijlvolle kandelaren en het zilverwaar dat je hebt uitgestald, zijn rijkelijk aan het schitteren op tafel. Wat mist er dan nog? Wellicht een chique tafelloper!

Materialen

De tafelloper is te vergelijken met het welbekende tafelkleed. Meest gebruikte materialen voor tafellopers zijn stoffen zoals katoen en zijde. Deze materiaalsoorten lenen zich het beste voor mooie, verschillende kleuren en patronen. Daarnaast is het makkelijk in de wasmachine te gooien als het vies is geworden. Was exemplaren van zijde wel met een speciaal wasprogramma om de kwaliteit van de stof te behouden. Naast stoffen modellen heb je ook lopers van papier. Superhandig, want deze papieren kleden gooi je na gebruik gewoon weg.

Waarom een tafelloper?

Een tafelloper is erg goed te gebruiken op bijvoorbeeld bruiloftrecepties. Je kunt kiezen voor een zijde exemplaar in de kleur paars of wit, om zo de elegante sfeer van jouw bruiloft kracht bij te zetten. Om het geheel een persoonlijke touch te geven, kun je de initialen van jou en je echtgenoot op de loper laten bedrukken. Kies je favoriete kleuren en lettertype, en laat al jouw gasten genieten van een feestmaal aan tafel op jouw gepersonaliseerde tafelloper!

Voor elke gelegenheid

Behalve voor grote feestjes kun je de tafelloper ook inzetten als reguliere aankleding op jouw tafel of tafels. Bij een speciaal thema voor Pasen of Kerst misstaan tafellopers ook absoluut niet. Van pastelkleuren met 'n leuke kuiken- of eiprint tot aan een dennenboomgroene kleur met vrolijke rendierenprint; het is allemaal mogelijk. Aan jou de keuze!

Combineren

Tafellopers staan vooral mooi op houten meubilair. Het contrast tussen de grove houtstructuur en de delicate stof van de tafelloper, zorgt ervoor dat de elegantie van de loper echt tot uiting komt. Pas dit toe op jouw tuintafel in de lente of zomer, waar je lekker met je familie en vrienden kunt genieten van een luchtige maaltijd.