Zoeken

Gouden wandspiegels

Sorteren
24 Producten
Sorteren

Wandspiegels in goud voor een vleugje glam

De wandspiegel in goud is terug in interieurland! Met de comeback van de trend vol warme natuurlijke kleuren, vinden ook warme en edele metalen hun weg naar ons huis. De wandspiegel in goud vormt een weelderig opvallend accent aan de muur, maar komt ook in elegante subtiele vormen voor. In elk geval geven wandspiegels in goud een elegante touch aan elk huis. Verander je woonkamer in een troonzaal met chique spiegels.

Wandspiegels in goud transformeren elke kamer

Een arrangement met accessoires in goud doet altijd denken aan de barokstijl, die vandaag de dag nog steeds wordt gevierd in diverse interieur. Tegenwoordig wordt de stijl niet meer gedragen door grote klassieke meubels, enorme banken en antiek ogende meubelen. Een paar blikvangers, zoals een chique fauteuil, een spiegel in goud en deco in metallictinten vormt de basis. Gecombineerd met moderne, eenvoudige meubels en decoratie, kunnen deze spiegels in goud hun volledige potentieel ontvouwen. Interieurexperts raden aan om niet dan twee barokke items in een kamer neer te zetten, op die manier maken ze meer indruk. Minimalisme werkt mooi samen met de wandspiegel in goud. Hierdoor krijgt hij een moderne touch. Zet een warme barokke sofa voor een witte muur met een muurspiegel in goud eraan, zodat alle elementen mooi samenwerken, zonder dat het resultaat té druk wordt.

Ook binnen andere stijlen

Ook als de barokke stijl niet jouw ding is, kan een wandspiegel in goud een geweldig accessoire zijn. Een badkamer kan door een gouden spiegel veranderen in een romantische oase van welzijn. Door een goudkleurige badkamerspiegel voelt de ruimte direct als nieuw aan en creëert een extravagante sfeer. Kies een houten frame met Art Deco-vorm, dat de ruimte een shabby chic touch geeft, vooral als deze er antiek uitziet. Dit type gouden spiegel gaat mooi samen met een ladekast gemaakt van hout of een bijzetter met marmeren blad.

Creëer ruimte met spiegeloppervlakken

Het effect dat de spiegel te weeg brengt, is afhankelijk van het formaat en de vorm.

  • De staande spiegel: zo'n spiegel in goud maakt natuurlijk indruk! Als je deze in de gang of in de kleedkamer plaatst, geef je een upgrade aan de kamer.
  • Badkamerspiegel: pure luxe! Als je kiest voor een ronde badkamerspiegel met een frame in goud of zilver, breng je een chique noot de ruimte in. Hier waan je je in een luxe spa.
  • Als decoratie: gouden lijsten maken ook indruk enkel als decoratief accessoire. Zo'n spiegel kan een schilderij vervangen en kan bijna zelf een schilderij zijn.

  • Stijlen

    Een interieurstijl die gek is op wandspiegels in goud en op al het andere dat glanst, is de barok stijl. Kleuren zoals zwart, wit en bruin, maar ook zilver en goud zijn hier perfect. De landelijke stijl drijft op dezelfde basis. De gouden spiegel kan bijvoorbeeld op een buffetkast worden geplaatst en ziet er dan mooi uit met bijpassende decoratie.

    Shop wandspiegels in goud bij Westwing

    Jouw nieuwe wandspiegels in goud shop je bij Westwing!