Zoeken

Tv-meubels

Sorteren
45 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Het ideale tv-meubel voor jouw interieur

Het tv-meubel is een belangrijk decorstuk in je interieur; je kijkt immers heel wat uren per week naar je televisie bovenop het tv-meubel. Laat hem daarom dezelfde sfeer ademen als de rest van je meubels, zo creëer je eenheid en rust.

 • Zwevend tv-meubel — Deze zwevende meubel is helemaal van nu en geeft meer ruimte in de woonkamer. Maak je geen zorgen over de draden. Deze kun je mooi in de muur wegwerken. Een hangend tv-meubel kun je naar jouw wensen en stijl aanpassen. Zo staat een basic houten plank erg mooi, maar je kunt ook kiezen voor een tv-wandmeubel in de vorm van witte of zwarte kastjes.
 • Woonkamer kast — Met een woonkamer kast houd je de televisie uit het zich als je er niet naar kijkt. Je sluit simpelweg de deurtjes, et voilà, de mooie kast krijgt alle aandacht. Het fijne van zo’n woonkamer kast is ook de vele opbergruimte. Hierdoor kun je er speelgoed van de kinderen of servies in kwijt, maar ook de mappen voor de boekhouding.
 • Tv-dressoir — Dankzij de lades en vakken van een dressoir kun je de bedrading, modems en tv-kastjes mooi wegwerken en blijft er genoeg ruimte over voor andere spullen, zoals boeken of servies. Ideaal voor een kleinere woonkamer.
 • Voor welke stijl wil je gaan?

  Dit meubelstuk kun je aanpassen aan jouw wensen en smaken. Bedenk wat voor sfeer je wilt creëren. Ga je voor retro, modern, landelijk of juist industrieel?

 • Industrieel — Een industriële tv-meubel is over het algemeen gemaakt van een zwart stalen frame gecombineerd met houten planken of kasten. Deze combinatie geeft je interieur een rauwe, maar warme en sfeervolle look. Daarnaast zie je in een industrieel interieur veel grijs en beton terugkomen. Een tv-kast van betonlook past hier perfect bij!
 • Modern — Een modern tv-meubel heeft een simpel en strak design. Denk dan aan een witte tv-meubel of een zwarte. Het fijne hieraan is dat je uit kunt pakken met accessoires op het tv-meubel. Ook heel modern: een zwart tv-meubel met daarboven een zwart marmeren blad. De marmerlook geeft de ruimte een hippe, tijdloze en strakke uitstraling.
 • Vintage — Terug van weggeweest: een tv-meubel gemaakt van donker hout, de deurtjes hebben een visgraatmotief. Het geeft een heerlijk retro en knus gevoel. De gouden poten geven het geheel een chique knipoog.
 • BohemianTv-meubels van hout raken nooit uit de mode. Wil je je meubel een net wat andere uitstraling geven? Ga dan voor deurtjes gemaakt van webbing of ander vlechtwerk. Deze passen perfect bij een bohemian interieur.
 • Retro — Waar de meeste tv-meubeltjes vooral uit rechte vormen bestaan, is een retro tv-meubel juist afgerond. Dit geeft de ruimte een zacht en warm karakter.
 • Scandinavisch — Een tv-meubel van hout, vooral licht eikenhout, past perfect bij een Scandinavisch interieur. Het staat basic, stijlvol en warm.

 • Landelijk — Een landelijk interieur heeft veel houttinten, daar past een zwaar en robuust tv-meubel bij gemaakt van teakhout.

 • Zo komt een tv-meubel tot zijn recht in jouw interieur

  Houd rekening met de kijkhoogte, of je een open of dicht meubeltje wilt en wat de grootte moet zijn van het meubelstuk.

 • De kijkhoogte — Een belangrijk aspect bij een tv-meubel is de hoogte. De regel luidt: hoe hoger een tv-meubel en dus de televisie, hoe meer je van de televisie af moet zitten. Als je te dichtbij zit, krijg je nek- en schouderklachten. Wanneer je lekker op de bank zit, moeten je ogen ter hoogte zijn van de helft van het tv-scherm. Dit is de ideale kijkhoogte.
 • Open of dicht? — Je kunt ervoor kiezen om een tv-meubel naast een wandkast te zetten en een ruimtelijk karakter te geven waarbij de planken zichtbaar zijn en de kasten open. Als de kasten geen deurtjes hebben, kun je er leuke interieuritems neerzetten, zoals een mooi decoratief object of fotolijst. Met deurtjes heb je meteen meer opbergruimte en het geeft bovendien een strakke en opgeruimde sfeer.

 • De breedte — Kies bijvoorbeeld een meubel uit over de hele breedte van de muur waar je TV staat. Dit geeft niet alleen rust, het biedt ook meer opbergruimte. Bovendien kun je op het lange meubel allerlei leuke woonaccessoires kwijt, zoals een vazen, koffietafelboeken, ornamenten en posters. Bij een basic tv-meubel kun je ervoor kiezen om meerdere kastjes, natuurlijk wel dezelfde, naast elkaar te zetten.
 • Een mooi tv-meubel mag niet in jouw interieur ontbreken. Welk tv-meubel je ook kiest, bij Westwing zit je altijd goed. We hebben voor al jouw wensen en elke interieurstijl de mooiste en fijnste meubels geselecteerd.