Zoeken

Blauwe banken

Sorteren
49 Producten
Sorteren

Met een blauwe bank zit je altijd goed!

Blauwe banken zijn groot favoriet. Waarom? Ze hebben de kleur die vrijwel met alle andere kleuren te combineren is én ook nog eens een warme en gezellige uitstraling toevoegt aan elk interieur. Een blauwgekleurde zitbank brengt levendigheid en zorgt voor een opvallende, doch subtiele look in de woonkamer.

Ga je voor een blauwgekleurde bank, een 2- of 3-zits, een hoekbank of wat voor exemplaar dan ook - dan is het mooi om ook de rest van je interieur aan te passen aan deze opvallende kleur. Ga voor bijpassende meubels, zoals een stoel of tafel in het blauw. Je kunt bankstellen uiteraard nieuw aanschaffen, maar ook vintage banken in een blauwtint zijn erg charmant. Ga voor leer, stof of een geweven look en decoreer erop los!

Stylen

Is jouw keuze gevallen op een blauwe bank, dan kun je daar qua styling alle kanten mee op. Allereerst de tint van de zitter: de keuze in blauwtinten is enorm! Van banken in diep donkerblauw tot een frisse lichtblauwe tint, het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Heb je eenmaal jouw favoriete blauwtint uitgekozen dan is het samenvoegen met andere kleuren vrij simpel, want het past vrijwel bij alle andere tinten.

Woonaccessoires als kussens en vloerkleden in het grijs, met roze accenten vormen een superhip geheel. Wil je een Scandi look creëren? Dan ga je voor een interessante mix met houten items en houd je de basis van je huis wit.


Wil je echt een statement maken met een bank (ongeacht jouw interieurstijl), dan is metallic blauw altijd een goede keuze. Banken hoeven trouwens zeker niet alleen in de woonkamer te pronken. Je kunt de zitbank overal in huis kwijt. We geven je hieronder een idee.

  • Een blauwe bank in de vorm van een hoekbank verrijkt elke woonkamer, maar is net zo mooi in jouw walk-in-closet als op zolder. Vergeet niet een zacht plaid over de leuning te draperen. Zo breng je meteen een warme sfeer in deze ruimte en is jouw zitcomfort hier on point.
  • Kan jouw slaapkamer wel een make-over gebruiken? Een blauwe slaapbank is dan ideaal. Zo’n exemplaar is trouwens ook perfect voor degenen met een studio. Overdag een fijne 2 of 3-zitsbank, ‘s nachts een fijn bed voor vriend(inn)en die na een gezellige avond blijven slapen. Op deze manier heeft jouw bank een ideale zit- en slaapfunctie.
  • Als de kinderen ouder worden, willen ze graag een eigen plek hebben om te chillen. Ben je gezegend met een grote garage, dan kun je ook daar een zitbank kwijt. Creëer een luxe loungehoek en laat jouw kinderen daar hun eigen ding doen. Niet stiekem onaangekondigd binnenvallen hè?
  • Het moge duidelijk zijn dat een blauwgekleurd bankstel kleur geeft in huis en makkelijk te mixen is met andere meubels - of dat nu in de zitkamer, slaapruimte of (zoals we hierboven tipten) in de garage is. Hier heb je gegarandeerd jaren plezier van. Dus hup, waar wacht je nog op? Maak snel een keuze uit deze fantastische blauwe banken die garant staan voor heerlijk zitcomfort.