Zoeken

3-zitsbanken

Sorteren
231 Producten
Sorteren

3-zitsbanken: neerploffen à trois

Na een lange dag werken wil je wellicht even rustig bij kunnen komen, voordat je met het koken begint, gaat opruimen, enzovoorts. Naast een kopje thee of koffie, kan een 3-zitsbank hier goed bij helpen! Ga lekker languit op de 3-zitsbank liggen om even heerlijk te relaxen bij je favoriete serie op televisie, een boek of een film. Wanneer heb jij een dergelijk relaxmomentje nodig?

Niet alleen is een driezitsbank uitermate geschikt om even heerlijk tot rust te komen, ook vormt een driezitsbank een essentieel onderdeel van je interieur. De kleur en het design van hebben namelijk een grote invloed op de sfeer in de kamer. Kies jij voor een 3-zitsbank van leer of van stof? En in het grijs, zwart of een andere kleur? Lees snel verder wat 3-zitsbanken voor invloed op de sfeer in huis kunnen hebben!

Heerlijk tot rust komen op een 3-zitsbank

Een 3-zitsbank is de plek om alle zorgen even los te laten en bij te komen van je lange dag werken. Driezitsbanken bieden voldoende ruimte om languit te liggen of bijvoorbeeld om tegen iemand anders aan te kruipen. Heerlijk op de koude herfst- en winterdagen! Wanneer je rechtop op de bank zit, biedt een bank met drie zitplekken voldoende ruimte om met een groot deel van je gezin naar een film of programma op televisie te kijken. Het grote formaat van de bank is bijvoorbeeld ook ideaal voor bezoek! Overweeg met een groter gezin voor een driezits hoekbank.

Driezitsbanken in je interieur

Naast de functionaliteit van een 3-zitsbank, kan het ook een toevoeging aan de elementen van je interieur vormen. Neem bijvoorbeeld een strakke, zwarte bank, die perfect aansluit bij een modern en zakelijk interieur. Heb je liever een losser model driezitsbank? Kies dan voor een stoffen bank, met meerdere kleuren.

Zoek accessoires

Omdat een 3-zitsbank van zichzelf al vrij groot is, heb je voldoende ruimte om de bank te combineren met verschillende accessoires. Hierdoor lijkt de bank gevulder, wat een gezellige sfeer creëert.

Tips voor het combineren van een 3 zits bank met accessoires:

  • Gebruik verschillende kleuren en formaten sierkussens op je bank. Dit vult de bank op, zonder dat dit te druk wordt. Bij een zwarte bank kun je gekleurde kussens gebruiken, terwijl je op een drukkere bank juist beter kunt kiezen voor rustige kussen.
  • Neem een plaid of gebreide deken die je over de zijkant van de bank kunt hangen. Een fraai accessoire dat ook nog eens heerlijk warm is in de winter of herfst!
  • Hang een bijzonder schilderij boven de bank zodat deze minder afsteekt tegen de muur.
  • Omdat driezitsbanken van recht tegen een muur staan, is het leuk om de rest van de bankomgeving wat speelser te maken. Schaf één of meerdere poefs van verschillende materialen die je gezellig voor of naast de driezitsbank zet. Dan wordt het niet neerploffen à trois, maar kan het zelfs neerploffen à six of sept worden!
  • Ah, wat vult een hart meer met warmte dan een gezellig, vol huis! Shop je 3-zitsbanken bij Westwing.