Zoeken

2-zitsbanken

Sorteren
72 Producten
Sorteren

2-zitsbanken voor elk interieur!

Plof jij na een drukke dag het liefst thuis neer op de bank? Een mooie film kijken, een goed boek lezen of met het hele gezin de dag doornemen: de bank heeft veel functies. Naast de functionele kant van een bank, moet de bank natuurlijk veel zitcomfort bieden én stijlvol zijn. De 2-zitsbank vormt een fijn basismeubel in de zithoek.

De kleur van een 2-zitsbank heeft een grote invloed op de sfeer, die in de ruimte hangt. Wil je bijvoorbeeld een trendy, moderne sfeer creëren? Of mag het van jou wel wat losser en vrolijker, met meerdere tinten? Lees snel verder, hoe de tint van een 2-zitsbank de sfeer in je huis kan beïnvloeden!

Sfeer creëren met een 2-zitsbank

Een tweezitsbank kun je zowel binnen, als buiten je woning gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie bank voor in je tuinhuisje, voor op een balkon of op het terras in de zomer. Lekker genieten van een glaasje wijn of een pilsje, terwijl de zon steeds verder ondergaat op een zwoele zomeravond! De kleur van je bankstel heeft een grote invloed op de sfeer, die rond de bank hangt.

Kies bijvoorbeeld voor een zwarte 2-zits bank van stof of leer, die perfect aansluit bij een strak en modern ingerichte woning. 2-zitsbanken met verschillende kleuren, passen juist beter in een losser en creatiever ingericht huis. Het is dus erg afhankelijk van je huidige stijl, welk soort bankstel hier het beste bij aansluit.

Combineer je 2-zitsbank met accessoires

Naast de tint van de bank, is de stijl van de bank van belang. Wordt het een leren exemplaar in cognac kleur, een grijs exemplaar met kleurrijke kussens óf bijvoorbeeld een klassiek Chesterfield model? Je kunt een 2-zitsbankje combineren met verschillende accessoires. Zo valt de bank minder op en kun je de sfeer beïnvloeden. Daarbij is er toch niets lekkerder, dan een kussentje onder je hoofd als je op een 2-zitsbank ligt? Veel accessoires zijn in de winkel te koop, maar je kunt ze vaak ook zelf maken. Denk aan een gebreide of een gebreid kussensloop.

Tips voor het combineren van een 2-zitsbank met accessoires

  • Banken die 2-zits zijn, zijn over het algemeen niet heel groot, waardoor je het aantal accessoires beperkt moet houden. Op grote hoekbanken kun je natuurlijk veel meer kwijt!
  • Voorbeelden van accessoires die goed bij tweezitsbankjes passen, zijn kussens, plaids, een gebreide deken, etc.
  • Ook kun je een 2-zitsbank of loveseat combineren met losse fauteuils, krukken en hockers, om een sfeervol geheel in de woonkamer te creëren.
  • Ben jij al overtuigd? Bij Westwing vind je misschien wel jouw nieuwe bank! Kies voor comfort met een relaxte 2-zitsbank in je zithoek!