Wat is Westwing?

Westwing is de eerste shoppingclub voor Home & Living producten in Nederland. Geregistreerde interieurfans krijgen bij Westwing een aanbod aan meubel- en woonaccessoires van exclusieve merken met kortingen die kunnen oplopen tot 70% van de aanbevolen verkoopprijs. Op vaste tijdstippen starten iedere dag tijdelijke aanbiedingen met een beperkte looptijd van enkele dagen.

De toegang tot Westwing en de aanbiedingen zijn gelimiteerd: alleen geregistreerde leden hebben toegang tot de aangeboden producten. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd door een team van Home & Living experts van over heel Europa.

Daarnaast krijgen leden toegang tot een hoogwaardige en stijlvolle online nieuwsbrief boordevol decoratietips, binnenkijkers en andere inspirerende artikelen, waarmee u op een eenvoudige wijze uw huis kunt verfraaien.

Voordelige aanbiedingen

Westwing werkt direct met leveranciers samen en kan zodoende kosten vermijden die ontstaan door tussenhandel, winkelruimte en verkooppersoneel. Wij hebben dus ook geen showroom, waar u onze producten kunt bekijken. Om diezelfde reden heeft u echter wel een bedenktijd van 30 dagen na levering om uiteindelijk een beslissing te maken. Westwing kan op deze manier haar klanten kortingen geven die oplopen tot 70% van de aanbevolen vaste verkoopprijs. 

Bedrijfsgegevens Westwing

Vestigingsadres (let op: geen bezoekadres en geen retourzendingen):
Singel 512-2
1017 AX Amsterdam
KvK-nummer: 53963199
BTW-identificatienummer NL: NL851092494B01
BTW-identificatienummer BE: BE0553772010

 

 

Contact met Westwing

  • Messenger

    Stuur ons een Facebook bericht

  • +31 (85) 8889079

    Ma-Vr: 9:00-18:00 uur

  • Whatsapp

    Verstuur Whatsapp