Zoeken

Kaarsen - Zwart

Sorteren
1 Producten
Sorteren

Zwarte kaarsen: mysterieus & classy

Zwarte kaarsen brengen mystiek en een flinke dosis stijl in huis. De donkere kleur duister? Welnee. Zwarte kleding staat toch ook iedereen goed en is bovendien dé tijdloze modekleur over de hele wereld. Zwarte kaarsen zijn dan ook fashionable, al kunnen ze wel een mysterieus tintje aan je woning geven, maar dat maakt ze ook juist ontzettend interessant...

Zwarte kaarsen voor elk interieur

Zwarte kaarsen passen in ieder interieur. Je hoeft niet bang te zijn dat je interieur een duistere indruk wekt of er heel donker uit gaat zien. Zwarte exemplaren zijn juist stijlvol en halen het beste op een aantal plekken in huis naar boven. Zeker met de juiste combinaties kan het een prachtig en sfeervol geheel worden. Daarover lees je zo hier meer!

Zwarte kaarsen: magisch & luxe

Een zwarte kaars is natuurlijk donker van kleur. Vooral gladde kaarsen accentueren de donkere tint. Dit kan heel stijlvol en chique staan in je interieur, als je ze subtiel aanbrengt en de rest van je woning niet ook te donkergetint is.

Ga je voor de luxe uitstraling? Combineer je kaarsen in het zwart dan met witte en bruine exemplaren of andere accessoires op tafel. Wit gemixt met zwart zorgt voor klasse, en bruin maakt het wat zachter.

Zwarte kaarsen geven trouwens ook een beetje een magische indruk. Het maakt niet uit of ze groot of klein zijn, rond of vierkant, glad of robuust. Vooral als je het licht uitdoet en het in een kamer erg donker is, geeft het een magisch sfeertje. Je ziet de vlammen, maar de kaarsen zelf zie je bijna niet.

Waar plaats ik zwarte kaarsen?

Zwarte kaarsen komen het mooist uit als je ze op bepaalde plekken in je huis zet. Een beetje mysterie en luxe kun je namelijk op sommige plaatsen goed gebruiken. Denk bijvoorbeeld maar aan je slaapkamer… voor het mysterieuze, spannende sfeertje en je badkamer of toilet, voor een luxueus gevoel.

Met deze tips maak je van jouw zwarte kaarsen mooie en luxe woonaccessoires, zonder dat ze er donker of somber uitzien.

  • In je badkamer zal je niet heel snel kaarsen branden, tenzij je een bad hebt natuurlijk. Ben je zo’n geluksvogel? Ga dan voor heerlijke zwarte geurkaarsen op een bijzettafel, die je helemaal doen ontspannen.
  • Het toilet is niet echt een leuke ruimte, maar toch maak je het er graag gezellig. Kies voor op je wc bolvormige zwarte exemplaren. Zet er een mandje naast met witte opgerolde handdoeken. Zo is het net alsof je in een spa bent.
  • Ook buiten geven zwarte kaarsen een geweldige sfeer. Zelfs één stompkaars zorgt al voor flink wat sfeerlicht. Net zoals in je huis, zie je als het lekker donker is bijna alleen de vlammen. Dat maakt je tuin, balkon of terras een intieme, knusse plek. Het enige wat je dan nog mist is een glas goede wijn en een knisperend vuurtje op de achtergrond.
  • And last but not least: je slaapkamer! Creëer hier een luxe, mysterieuze sfeer met zwarte kaarsjes. Combineer ze met exemplaren in andere kleuren, zoals bruin, grijs of roodtinten, en zet ze bij elkaar in de buurt van je bed. Zet er ook zo’n robuuste stompkaars tussen voor een warmere sfeer.
  • Vind jij zwarte kaarsen ook zo’n coole, mysterieuze look hebben?