Zoeken

Kinderlampen

Sorteren
30 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Sfeervolle kinderlampen voor licht in het donker

De sfeer in de kinderkamer wordt voor een groot deel bepaald door het gebruik lampen. Het is dus verstandig om goed na te denken over de verlichting voor je kinderkamer of babykamer. Een combinatie van verschillende soorten kinderlampen heeft het beste effect.

Wat voor lamp kies je voor de kinderkamer?

Er zijn veel soorten kinderlampen. Je kunt hier als basis kiezen voor een mooie plafondlamp of hanglamp, die voor helder licht zorgt. Maar er zijn meer mogelijkheden voor kinderlampen. Ontdek ze hieronder!

  • Het gebruik van een nachtlampje voor een baby is een goed idee. De baby ziet nog niet veel, maar het verschil tussen licht en donker kan hij of zij al gauw onderscheiden. Het nachtlampje kan voor de baby voor oriëntatie zorgen.
  • Een nachtlampje is voor een kind dat al groter is ook prettig. Het nachtlampje dat zacht licht uitstraalt, zorgt ervoor dat het kind zich kan oriënteren als het ’s nachts wakker wordt en dat hij of zij bijvoorbeeld eenvoudig zelf de knuffel of speen kan vinden of naar het potje of toilet kan gaan.
  • Decoratieve lampjes zijn echte sfeermakers. Deze vrolijke kinderlampen zorgen voor gezelligheid en stralen warm en knus licht uit.
  • Ook decoratieve wandlampjes of lichtslingers zijn gezellige kinderlampen die voor een groot deel de sfeer in de kinderkamer of babykamer bepalen.
  • Bij Westwing shop je heel veel kinderlampen, passend bij elke stijl en sfeer!