Zoeken

Kindervloerkleden

Sorteren
53 Producten
Sorteren

Vloerkleed in de kinderkamer: Zachte landing uit bed!

Een vloerkleed in de kinderkamer neerleggen is een heel goed idee. Een kinderkleed vormt een zachte en warme basis waar veel speelsessies op plaats kunnen vinden. Baby- & kindervloerkleden zijn er in heel veel vormen, formaten & stijlen, zodat er altijd een exemplaar te vinden is dat bij de kinderkamer van jouw kindje past.

Baby- & kindervloerkleden

  • Een vloerkleed voor de babykamer dient aan andere eisen te voldoen dan een vloerkleed voor de kinderkamer. Een baby ligt veel, leert omrollen, tijgeren en kruipen op het babyvloerkleed. Het is dus verstandig om hier voor een lekker zacht kinderkleed te kiezen dat eenvoudig gereinigd kan worden. Bovendien is een subtiele print hier passend, om de rustige sfeer in de babykamer te behouden.
  • Een vloerkleed voor de kinderkamer vormt de ondergrond voor uitgebreide speelsessies. Het kindervloerkleed mag vrolijk, speels en kleurrijk zijn.
  • Baby- & kindervloerkleden zorgen niet alleen voor comfort, het zijn ook echte sfeermakers voor de kamers van de kleintjes. Kies voor schattige kindervloerkleden in de vorm van dieren of ga voor een speelse print. Bij Westwing vind je baby- & kindervloerkleden voor elke stijl en passend bij veel thema’s. Ontdek de opties en verrijk de kamers van je kleintjes met zachtheid en warmte.