Zoeken

Witte lampen

Sorteren
453 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Met witte lampen zit je altijd goed

Toe aan nieuwe verlichting in de woonkamer? Of wil je meer sfeer in je interieur aanbrengen? Maar twijfel je over welke kleur lamp je moet kiezen? Met een nieuwe witte lamp kun je al veel bereiken. Met een witte lamp creëer je rust, warmte en gezelligheid. Precies wat je in een woonkamer nodig hebt.

Een witte lamp is prima te combineren met neutrale en vrolijke tinten. Dat niet alleen. Een witte lamp past in elke interieur…mits je het juiste model kiest. Een industriële hanglamp past in een Scandinavisch interieur. Een prachtige witte staande lamp, daarentegen, zet je met trots neer tussen moderne, strakke meubels. En de ronde glazen hanglampen staan perfect boven vintage houten eettafel.

Wat witte lampen op een rij

 • Witte staande lamp: naast de fauteuil, als perfecte opvulling in de lege hoek of als pronkstuk midden in de woonkamer. Een witte staande lamp verlicht met gemak zo de hele ruimte.
 • Witte hanglamp: boven de tafel of de zithoek. Met een opvallende witte hanglamp wordt de hoek goed van licht voorzien en heb je meteen een echte blikvanger in de woonkamer.
 • Witte tafellamp: voor in de vensterbank, op de bijzettafel of op de het tv-meubel. Een fancy witte tafellamp verlicht niet alleen, maar siert meteen je interieur.

 • LED-lampen

  En, weet je al bijna welke witte lampen het gaan worden? Hanglampen, tafellampen of wandlampen? Vergeet dan niet om meteen te kijken welke LED-lampen in de fitting komen. De witte lamp creëert pas de juiste sfeer als er een goede LED-lamp in zit.

  Je hebt de keuze uit:

 • Koelwit
 • Wit
 • Warmwit

 • Wil je met witte lampen een warme sfeer in de woonkamer creëren? Met warmwit LED-lampen creëer je zonder twijfel een sfeervolle ruimte. Heb je juist feller licht nodig? Kies dan voor witte of koelwitte LED-lampen. Deze lampen zijn feller en geven om die reden meer licht. Zo is het effect minder gedempt dan bij een warmwitte LED-lamp.

  Wat niet wit, wat niet deert

  Een leuke tip voor wanneer je van witte hanglampen houdt. Bijna iedereen heeft, naast zijn bed of bank, wel een klein bijzettafeltje of nachtkastje. Voor een leuk effect zou je een beetje out of the box kunnen denken. Ga eens niet voor bijvoorbeeld een tafellamp met een voet die je neerzet. Maar ga juist eens voor een witte hanglamp, wellicht wel een witte Oosterse hanglamp!

  Deze keer hang je de witte lamp heel laag, misschien net ter hoogte van je schouder als je zit. Zorg er dan wel voor dat je een mooi snoer hebt, bijvoorbeeld een trendy wit met zwart snoer. Je kunt ook alleen gaan voor een peertje met een mooi design. Misschien kun je voor een iets steviger model gaan zodat de lamp niet volledig in het niet valt.

  Ook kun je er meerdere witte plafondlampen naast elkaar hangen, in verschillende groottes en op verschillende hoogtes. Je creëert hele unieke verlichting met slechts simpele producten. Led zou dan een goede optie kunnen zijn, omdat je meerdere lampjes bij elkaar hangt. Zo bespaar je gelijk ook wat geld!

  In de online shop van Westwing zijn er talloze verschillende lampen te vinden; snuffel er eens rond en wie weet word jij de nieuwe eigenaar van een prachtige witte lamp!