Zoeken

Staande lampen van metaal

Sorteren
126 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Ontdek de staande lamp van metaal

De staande lamp van metaal is een tijdloze favoriet die zijn mannetje staat thuis of op kantoor. Metalen staande lampen zijn niet alleen lichtbronnen en sfeermakers, zijn zijn ook decoratieve objecten die indruk maken met hun design. Moderne vloerlampen zorgen voor licht, maar hebben ook overdag zo hun invloed op de sfeer en look van de ruimte.

De staande lamp van metaal: diverse doelen

Mooie staande lampen van metaal zijn eenvoudig te integreren en klaar voor diverse toepassingen. Ze zijn niet gebonden aan een vaste locatie en passen zich door hun subtiele ontwerp naar vrijwel elke stijl. Vooral populair zijn staande lampen naast de bank of de fauteuil, waar ze voor prettig leeslicht zorgen. Vaak zijn ze ook individueel instelbaar.

Dankzij verschillende looks passen moderne metalen vloerlampen bij alle woonstijlen en kunnen ze gemakkelijk in de woonkamer hun plekje vinden. Dankzij hun stijlvolle uitstraling schitteren ze niet alleen als het gaat om het op een sfeervolle manier verlichten van de ruimte.

De soorten staande lampen van metaal bij Westwing

  • De staande lamp in vintage look voor de romanticus
  • Minimalistische varianten met messing frame voor de sympathieke levenskunstenaar
  • Chique metalen design in studio look voor creatieve industriële fanaten
  • Modern model met textielen kap voor design-puristen
  • Trendy koperen staande lamp voor trendsetters

Effectieve glans of minimalisme - veelzijdige lampen van metaal

Als indirecte verlichting zorgt de metalen vloerlamp voor gezellige verlichting in alle woonstijlen en in de meeste kamers. Meestal is hij te vinden in de woonkamer. Daar kun je de lamp tot een blikvanger maken door deze op een vrijstaande plek in de kamer te plaatsen. Een booglamp gemaakt van metaal scoort hier vooral door vorm en functie, want hiermee kun je elk gebied flexibel verlichten.

Gepolijst chroom creëert een futuristische, look in hoogglans die verrassend werkt in combinatie met designbanken en fauteuils. Als je het liever een beetje rustieker zou willen, biedt een metalen staande lamp van koper of messing uitkomst. Deze exemplaren ontwikkelen in de loop van de tijd een patina, wat ze tot unieke stukken maakt.

In de eetkamer maken modellen met een kap van stof indruk. Exemplaren op drie poten zorgen voor een charmante look en sfeervol licht. In de slaapkamer kan de staande lamp van metaal in combinatie met het bedlampje een speciale sfeer creëren. En op het werk wordt de metalen staande lamp met flexibele arm zowel een praktische hulp als een stijlvol trendelement. Zelfs in de entree creëren metalen staande lampen een eigentijdse sfeer in combinatie met mooie plafond- en wandverlichting.

Shop jouw nieuwe staande lamp van metaal bij Westwing!

Of het nu gaat om een exemplaar met LED-lampen of een klassieke gloeilamp, met een grote of kleine kap, slank of robuust; met een staande lamp van metaal creëer je sfeer in huis!