Zoeken

Wasmanden

Sorteren
34 Producten
Sorteren

Wasmanden: netjes en schoon

Elke dag wisselen we van kleding en stellen we nieuwe outfits samen, om de zoveel tijd natuurlijk weer schone lakens op het bed en een frisse handdoek aan het rek. Om alle vieze kleren en linnen op te vangen maken we gebruik van manden of zakken.

Maar naast de functionele waarde van de wasmand, kan dit ook een echte sfeermaker voor de ruimte zijn! Maak daar gebruik van en kies een wasmand die past bij jouw stijl. Creëer sfeer met deze fijne én praktische vrienden voor in huis!

Orde en stijl met wasmanden

Kleren die we ’s avonds uittrekken verspreiden zich over de vloer, het bed, stoelen en bank totdat ze in de wasmachine gestopt worden. Maar een wasmand in de badkamer laat het wasgoed stijlvol verdwijnen en zorgt voor orde in de kamer. Daarnaast bespaart een wasmand ook tijd, omdat op de volgende wasdag niet meer alle kleren uit verschillende kamers bijeengeraapt moet worden.

Bedenk altijd hoeveel liter je wasmand moet zijn en of je één wasmand wil hebben of bijvoorbeeld 3 verschillende, zodat je de was meteen kunt sorteren in bonte, witte en zwarte was. Dan kun je tot slot nog kiezen uit exemplaren in diverse stijlen.

Draagbare wasmand of waszak

De klassieker is een draagbare kunststof wasmand met handgrepen aan beide kanten. Ongeacht of het een ronde, een vierkante of ovale wasmand is, dit type is niet in eerste instantie decoratief, maar vooral erg praktisch.

De was, schoon of ongewassen, kan eenvoudig van de ene plaats naar de andere worden vervoerd. Ook voor het sorteren van het wasgoed kun je dit type wasmand gebruiken, omdat je er twee of drie naast elkaar kunt zetten en de kleren op temperatuur en kleur kunt sorteren.

Welk soort?

Wie een stijlvolle en decoratieve manier zoekt om zijn wasgoed tot de volgende wasdag in te verzamelen, kan voor een wilg, rotan wasmand of een van hout kiezen. De rieten wasmand is ook zeer populair en geeft een natuurlijke sfeer.

Ook deze stijlvolle exemplaren zijn vaak voorzien van handige handvatten, plus een deksel zodat het vieze wasgoed niet altijd in het zicht is. Met zo’n wasmand geef je de ruimte een Scandinavische touch!

Multifunctionele wasmanden en waszakken

Een multifunctionele wasmand? Ga dan voor een model die naast het opvangen van de was, ook kan dienen als krukje of zitmeubel. Dit type is wat stabieler en meestal gemaakt van een stevig materiaal.

Met een extra zitkussen zorgt deze mand dan in elke badkamer voor een vleugje gezelligheid en sfeer. Een wasmand om even rustig op plaats te nemen om de voetjes te drogen of bij te kletsen terwijl de ander staat te douchen!

Alternatieven voor de wasmand

Voor de praktische opslag van vieze was zijn er uiteraard niet alleen manden, maar ook andere opslagmogelijkheden. Een waszak, wastas of stapelbare wasboxen zorgen net zo goed voor orde in de badkamer of slaapkamer en laat zich net zo makkelijk vervoeren als een wasmand.

Ben jij overtuigd om mooie wasmanden aan te schaffen?