Zoeken

Roze banken

Sorteren
21 Producten
Sorteren

De roze bank: de hippe noot in huis

Kijk jij ook wel eens in jouw huiskamer rond, terwijl je je afvraagt wat er anders zou moeten? Je meubels, je tv... Het ziet er eigentijds uit, maar toch mist er wat in het vooraanzicht… Juist, de roze bank!

Roze banken: de opties

Roze bankstellen bestaan er in vele verschillende formaten en designs. Dus ook voor in jouw huis is er ongetwijfeld een roze zitbank die past. Een bank bepaalt veelal de sfeer in de ruimte en is om deze reden ook het meest belangrijke element in je interieur. Bedenk dus goed wat je woonwensen zijn en baseer daar jouw keuze op.

 • De hoekbank: wanneer je in de kamer een hoek hebt die je moet opvullen, kan deze bank een ware verrijking zijn aan de ruimte. Kies een ondiepe roze bank van stof wanneer je wat kleiner woont, of ga voor een lounge hoekbank met bijpassende salontafel als je een groot gezin hebt.
 • De 3-zits of 2-zits bank: in deze stijl zijn de meeste roze banken verkrijgbaar. Vaak kun je deze bank precies in jouw interieur laten meten, zodat de perfecte match ontstaat.
 • De chaise longue: op deze comfortabele bank (of bankgedeelte) is plek voor één en wordt veelal in de hoek van een willekeurige ruimte geplaatst. Denk aan een ontspannen hoekje in jouw slaapkamer bijvoorbeeld.
 • Naast deze verschillende modellen kun je kiezen voor een bank uit bijvoorbeeld een bepaalde tijd met zijn kenmerken. Zoals een vintage bank in zachtroze , waarmee je extra sfeer uitstraalt in huis. Dit combineert bijzonder mooi met kasten die een verweerde look hebben.

  Veelzijdig roze

  Laat eens een frisse wind door je kamer blazen! Weg met die oude slaapbank! Hoe je jouw woonkamer ook hebt ingericht, deze kan enorm opknappen van een beetje kleur in de vorm van een roze bank . Een frisse, opvallende tint op een meubelstuk waar je alle kanten mee op kunt. Ook al geloof je het niet: roze is een zeer veelzijdige kleur.

  Roze banken in vele tinten

  Als je het geheel graag klassiek wilt houden, kies dan voor een nuance die wat zachter is. Een oudroze, of een lichte pastelroze bank springt er uit, zonder dat de elegante stijl van de rest van je meubels er onder lijdt. Vind je dit echter nog steeds een beetje te veel, dan kun je door de stoelen van je eetkamer in dezelfde tint te bekleden de roze bank er een beetje bij betrekken. Laat een antieke sofa in je favoriete rozetint bekleden en je hebt een soortgelijk effect. Het valt op, maar stoort op geen enkele manier.

  Heb je een modern interieur? Een roze bank staat daar fantastisch bij! Een rozegetinte bankstel met retrolook steekt positief af in een modern gemeubileerde kamer. Beide komen zo eigenlijk dubbel tot hun recht. Een vooral door wit, zwart of grijze nuances geïnspireerd huis komt juist in balans door de toevoeging van een flinke dosis roze, in de vorm van een bank. Of, een roze dinerbank op een jaren ‘60 ogend zwart-wit geblokt linoleum in de eetkamer… Zie je het voor je?

  Roze banken en de natuur…

  Als je jezelf meer in een wat natuurlijker, ecologische stijl herkent, dan is ook daar een prachtige roze bank makkelijk in te betrekken.

 • Kies voor het fellere fuchsia om de neutrale en naturel tinten van jouw interieur te complementeren. Met daarnaast een vaas of een fotolijstje in dezelfde kleur werkt het geheel nog beter.
 • Zachtroze geeft juist weer dat lenteachtige gevoel van bloesems, of brengt het strand dichtbij - denk aan mooie roze schelpen. Het is de kunst om vervolgens het geheel samen te brengen met de juiste details. Maak een prachtige mobiel van je strandjuttersvondsten. Of druk eindelijk die prachtige natuurfoto’s eens af, maar dan op canvas!
 • Wij zijn nieuwsgierig: hebben wij jou overtuigd en staan roze banken nu ook op jouw verlanglijstje?