Zoeken

Grote banken

Sorteren
141 Producten
Sorteren

Grote banken: plek voor het hele gezin 

Grote banken zijn wel zo handig als je een groot gezin hebt en lekker samen met je man, zoon of dochter languit op de bank wilt liggen. Als er één persoon op een normale bank ligt, dan is de ruimte al snel vergeven. Een groot exemplaar biedt echter aanzienlijk meer plaats en dat is ontzettend fijn. Ze zijn daardoor enorm populair en tevens in vele uitvoeringen te vinden. Laat je inspireren en kies jouw favoriet!

Grote banken worden ook wel XXL banken genoemd, omdat ze zo enorm groot zijn. Ze zijn niet alleen handig als je met meerdere personen languit wilt kunnen liggen, maar zeker ook als je veel visite ontvangt. Zo kom je geen plaats tekort en heb je altijd een zitbank paraat voor al je vrienden en familieleden. Met deze enorme bankstellen heb je nooit meer te weinig zitruimte. Ideaal toch? Niet te hoeven vechten om een plekje klinkt ons als muziek in de oren.

Grote banken: welk formaat kies ik?

Naar hoeveel zits ben jij op zoek? Een 2-zits of een 3-zitsbank? Of heb je meer ruimte nodig? Het is heel persoonlijk wat voor jou een bank van groot formaat is. Het hangt af van jouw eisen en wensen, zoals lekker languit kunnen liggen of over genoeg zitplaatsen kunnen beschikken. Ga voordat je een grote bank aanschaft dus eerst goed na wat jij belangrijk vindt in jouw woonkamer.

Je kan dan wel een 3-zitsbank willen, maar als je kamer het niet toelaat, dan houdt het helaas op. Houd goed rekening met de grootte van je woonkamer. Te klein? Kijk dan of je wat ander meubilair kunt verschuiven om zo meer ruimte te maken voor je geliefde grote banken. Uiteindelijk wil je nog jarenlang plezier van de (XXL) zitter hebben, dus het is wel zo belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Echt geen plaats? Dan behoren de slaapbank en lounge chair ook nog tot de opties. Of ga voor een extra comfortabele fauteuil.

Grote banken met persoonlijkheid

Grote banken zijn leuk, maar de bank moet natuurlijk wel bij de rest van je inrichting passen. Kijk naar je salontafel, vloer en kasten om een idee te vormen. Wat past hier wel en niet bij? Vervolgens kies je nog hieruit:

  • Model: Voor welk model ga je? Een hoekbank, een 3-zitbank of een grotere variant?
  • Merk: Hecht je waarde aan merken bij de aankoop van een bank? Zo ja, ga na of jouw favoriete merk geschikte grote banken in het assortiment heeft.
  • Materiaal: Welke stof vind jij fijn voor banken? Houd je van wat zachtere stoffen of toch van wat ruwere?
  • Kleur: Welke tint past bij jouw inrichting en welke kleuren vloeken met bijvoorbeeld jouw muren? 
  • Stylen met grote banken

    Nu je hebt gekozen voor zo’n grote unit wil je ‘m natuurlijk ook mooi aankleden. Geen zorgen, dit is zo gepiept. Met een flinke verzameling aan kussens voorzie je de bank vliegensvlug van een mooie look en extra zitcomfort! Ook leuk: een schapenvacht over de bankleuning draperen of een mooie plaid. Lekker knus tijdens koude dagen.

    Ze vormen een fantastische eyecatcher en met grote banken hoef je nooit meer te vechten voor een plek op de bank!