Zoeken

Witte bijzettafels

Sorteren
36 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Witte bijzettafels in alle soorten

Soms kom je net een plekje tekort in huis. De kasten staan vol met allerlei woonaccessoires, maar precies dat ene lampje heeft geen mooi plekje. Extra tafeltjes die je her en der in je woning kunt stallen, zijn dan uitermate handig. Deze bijzettafeltjes plaats je bijvoorbeeld naast de bank of naast een kast. Wil je een basic item, dan is een witte bijzettafel ideaal om mee te combineren.

Witte bijzettafels? Pick your style

Witte bijzettafels staan mooi bij houten meubels, maar ook bij moderne meubels met een hoogglans afwerking. Door de kleur wit hoef je niet op te letten wat je op het tafeltje stalt, eigenlijk kun je er alles op neerzetten. Denk aan een gekleurde vaas met bloemen, een dienblad met kaarsen, of tal van fotolijstjes met een gekleurd frame. De bijzettafel hoogglans wit past perfect in een moderne inrichting. Of je nu een bijzettafel in wit hout of mdf met een white wash kiest, of een brocante tafeltje met krullen en bijzondere ornamenten, witte bijzettafels zijn er in alle stijlen!

Variëren in maat en kleur: witte bijzettafels

Witte bijzettafels heb je in alle soorten en maten. Zo zijn vierkante exemplaren een beetje vintage en hebben ronde tafels de nodige charme. Ze worden ook wel sidetables genoemd. Ook zijn er schattige varianten, die meer ogen als een lief krukje. Aan maten heb je in ieder geval niet te weinig! Ook qua kleur hoef je niet te gaan voor spierwit. Er zijn namelijk heel veel tinten wit! Een bijzettafel in het wit kan ook tegen het gebroken wit aan zitten en is tevens in hagelwit, sneeuwwit en ijswit verkrijgbaar.

Stylen maar! Een witte bijzettafel als nieuw

Een witte bijzettafel kun je gewoon als standaardtafel gebruiken om allerlei spullen op te stallen, maar je kunt het ding net zo eenvoudig omtoveren tot iets heel anders. Met de volgende tips weet jij voortaan wat je moet doen als je bijzettafels in wit in huis wilt.

  • Een bijzettafel in het wit wordt met een zacht kussen erop al snel een comfortabel plekje om op te zitten. Zeker kinderen zullen snel plaatsnemen op deze zelfgemaakte stoel.
  • Je kunt een witte bijzettafel ook gebruiken als salontafel. In plaats van dat je dit item tegen de muur zet, krijgt het nu een plekje in het midden van de kamer. Ga je voor een exemplaar met laatjes en een glazen blad of een blad van marmer, dan oogt het helemaal super!
  • Witte bijzettafeltjes zijn lekker basic, dus je fantasie de vrije loop laten is niet moeilijk. Met een paar verfbussen heb je al snel een eigen patroon gecreëerd. Ook kun je het tafeltje versieren met stukjes kant en wat stenen.
  • Kortom, bijzettafels zijn onmisbaar in elk interieur en eigenlijk in elke kamer! Ze kunnen eenvoudig in diverse stijlen geïntegreerd worden, je kunt ze makkelijk verplaatsen. Het zijn alleskunners én passen eigenlijk overal bij. Witte bijzettafels kunnen dus altijd een plek vinden in jouw huis.