Zoeken

Bar carts

Bar cart of bar trolley voor jouw bar aan huis

Een serveerwagen of bar trolley is eigenlijk in elk interieur onmisbaar, maar stel je eens voor: jouw man is groot verzamelaar van allerlei mooie flessen likeur en whisky. Een leuke hobby, ook omdat jij en je gasten er van mee mogen genieten. Maar de ruimte die deze verzameling in moet nemen, raakt een beetje op. Een speciale opbergruimte in huis, zou daarom wel heel handig zijn.

Een bar cart of serveerwagen is wat je nodig hebt! Het is de ideale kast om drankflessen en glazen in op te bergen. Met de bar cart hou je niet alleen de drankvoorraad op orde, het is ook een echte blikvanger in het interieur. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten designs en kleuren.

Een serveerwagen in elke stijl

Van antiek hout tot hypermodern, een bar trolley is er in verschillende stijlen en past daarom in elk interieur. Laat de kast mooi in de ruimte opgaan door dezelfde kleur en stijl toe te passen. Of kies er juist voor om de kast te laten contrasteren in design. Hiermee zorg je ervoor dat het de echte trendy eyecatcher van jouw interieur wordt. Kies voor open of juist gesloten kast.

 • Een open kast of een kast met glazen deuren kan uiteraard wat rommelig ogen, maar geeft ook weer sfeer.
 • Een barkast met dichte deuren zorgt daarentegen voor een meer rustige uitstraling in huis.
 • Tijdens een gezellige borrelavond met vriend neem je plaats in de zithoek op de 3-zitsbank. Je serveerwagen die je gebruikt als drankkastje rijd je eenvoudig naar de zithoek en zo voorzie je je gasten van heerlijke drankjes. Schenk ze in mooie glazen van glas of kristalglas om het geheel extra luxe te maken.

  Ook leuk: zet een bar cart in tienerkamers of kantoorruimten in als leuke extra bergruimte!

  Een geheime serveerwagen

  Heb je jonge kinderen in huis? En wil je daarom liever de bar cart niet altijd in het zicht hebben? Dan kan je ervoor kiezen om de bar cart in een muur of onopvallende kast met slot te plaatsen. Het kan ook gewoon het verlengde zijn van een hoge boekenkast in de woonkamer. Wanneer de deuren dan dicht zijn, zie je niks opvallends. Maar, zodra je de deuren opent, kan het feest beginnen!

  Stylingtip voor de serveerwagen

  Een geheime bar cart? Maak dan de binnenkant van de kast heel opzichtig! Van buiten een strak uiterlijk, maar van binnen bijvoorbeeld een gouden opvallende tint. Extra leuk om daarmee jouw gasten te verrassen.

  Een bar cart of serveerwagen op wielen

  Wanneer je in verschillende ruimtes van de bar voorraad wil genieten, kan je ook kiezen voor een mobiele serveerwagen, ook wel bar cart genoemd. Ideaal ook als je niet heel veel ruimte hebt voor een daadwerkelijke kast. Door een mobiele serveerwagen van bijvoorbeeld metaal & glas te kiezen, creëer je ook weer meer open ruimte in jouw interieur.

  Een vitrinekast of ladekast als bar cart

  Wil je graag een bar in huis, maar staan er al genoeg kasten in je woonkamer? Gebruik dan een bestaande kast in je interieur als bar cart. Een ladekast of vitrinekast is hier ideaal voor, maar ook een buffetkast voldoet aan alle eisen.

  Stylingtip! Een groot dienblad op je dressoir is ook een mooie manier om je drankvoorraad te presenteren. Verzamel al je flessen op het dienblad. Met een paar mooie glazen en een karaf creëer je jouw eigen versie van een trolley.

  Wat ga jij op bar trolley zetten?