Zoeken

Zwarte bijzettafels

Sorteren
75 Producten
Sorteren

Zwarte bijzettafels voor elk interieur

Wanneer je een licht en open interieur hebt in huis, kun je daar best een aantal donkere accessoires aan toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een bijzettafel in het zwart of een donkere kast. Een zwarte bijzettafel is niet alleen een leuk accessoire, hij is ook nog eens erg praktisch! Zo heb je immers altijd ruimte om je boek, krant of de afstandsbediening kwijt te kunnen, maar een bijzettafel kan veel meer. Een zwart bijzettafeltje is bijvoorbeeld te gebruiken naast een bank of stoel, in de hal, in de werkkamer en ga zo maar door.

De zwarte bijzettafel - onmisbaar in je interieur

De bijzettafel mag niet ontbreken in je huis. Het is een multifunctioneel meubel dat op vele vlakken je interieur kan verrijken. Maar op welke manier kan een zwarte bijzettafel of salontafel nu elke ruimte in je huis verrijken?

 • In de hal kan je op zwarte bijzettafels een mooie grote spiegel plaatsen en eventueel je post en sleutels kwijt.
 • In de huiskamer, achter de bank, kan een bijzettafel gebruikt worden als decoratief meubel waarop je een vaas met bloemen plaatst en inspirerende boeken neerlegt.
 • In de slaapkamer kan een bijzettafel de ruimte aanvullen, wanneer deze als tafel fungeert aan het voeteneinde. Plaats er je tv op, of gebruik de tafel juist als kaptafel.
 • In de keuken kan hij dienen als ontbijttafel of kleine bar.
 • Zwarte bijzettafels in elk interieur

  Zwartkleurige bijzettafels kunnen ook elk type woonstijl verrijken. Dus wanneer je nu in een modern huis woont, of in een klassiek ingericht huis deze tafels zullen nooit misstaan.

 • Woon je in een Scandi huis? Dan zal een bijzettafel in het zwart, in combinatie met verschillende materialen jouw stijl absoluut verrijken. Denk aan een zwart ijzeren onderstel en een licht blad. Mix verder in je huis met wit, grijs en zachte plaids om het geheel af te maken.
 • Of ben je meer fan van de moderne woonstijl? Plaats dan een hoogglans zwarte bijzettafel met een strak design in een glans tint in de hal.
 • Daarnaast kan je ook je industriële woning verrijken met een zwarte sidetable. Laat in dit meubel vooral het verweerde effect naar voren komen op een robuust meubelstuk. Grove afwerkingen en accenten van metaal of ijzer maken het af.
 • Creëer contrast met zwarte bijzettafels

  Een huis waarin veel wit verwerkt is, biedt de mogelijkheid om relatief eenvoudig veel contrast te creëren. Tegen een witte muur kun je bijvoorbeeld een donkere kast zetten, of een zwarte bijzettafel. De twee tegenpolen zorgen qua kleur voor een contrast en dat zorgt weer voor een speels effect in huis. Daarbij kan een bijzettafel zwart nooit kwaad, als je bijvoorbeeld nog wat spullen kwijt moet.

  Maak je eigen zwarte bijzettafels

  Zwarte bijzettafels kun je ook zelf maken en op die manier hier je eigen design aan geven! Het is gelukkig heel eenvoudig. Wat je hiervoor nodig hebt is een kruk, een paar kwasten en een blik verf. Je kunt een tafel trouwens ook van sloophout maken, maar dit kost meer tijd en is iets moeilijker.

 • Bijzettafels kunnen een volledige zwarte kleur hebben, maar je kunt er ook voor kiezen om de kruk deels een houten kleur te laten behouden. Dit is een van de laatste interieurtrends!
 • Om te beginnen verf je het blad van de kruk zwart, evenals de zijkant en de onderkant van het blad. Het is aan jezelf of je de poten van de kruk ook zwart verft.
 • Laat de kruk enige tijd drogen en plaats deze op de gewenste plek in je huis. En tadaaa…je hebt je handgemaakte zwarte bijzettafel!
 • Shop zwarte bijzettafels bij Westwing