Zoeken

Glazen bijzettafels

Sorteren
27 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Glazen bijzettafels voor elk interieur

Je hebt een nieuw huis gekocht of je wilt de inrichting van je huidige huis eens grondig onder handen nemen. Zie je het al helemaal voor je waar de tafel, de stoelen, de bank en de kasten moeten komen te staan? Grote kans dat je een essentieel meubelstuk vergeet.

Nooit gezien als belangrijk onderdeel van de inrichting van een huis, wel gemist wanneer achterwege gelaten; de bijzettafel. Ontzettend praktisch, maar moeiteloos opgaand in het ensemble van de kamer. Zeker als het een glazen bijzettafel betreft.

Glazen bijzettafels voor rust & sereniteit

De inrichting van een huis wordt veelal rustig gehouden om de bewoners sereniteit te bieden in hun dagelijkse omgeving. Weinig meubels en niet te veel poespas. Dat is hoe de meesten hun huis graag zien. Om in zo’n huis wel functionaliteit en woongemak te waarborgen is een glazen bijzettafel een uitkomst. Bijzettafels van glas zijn stevig en stijlvol, zonder overheersend te worden. Het perfecte materiaal voor een meubelstuk dat in dienst staat van de rest van je interieur.

De voordelen van een bijzettafel van glas

Een kleine glazen bijzettafel kan een groot voordeel voor de kamer hebben. Ideaal om mooie vazen, fotolijstjes, schalen, of andere woonaccessoires een podium te geven. Maar ook om er je koffiekopje, je boek, de afstandsbediening of iets anders op kwijt te kunnen.

Niet alleen in de woonkamer, waar het als salontafel toch vaak een centrale plek inneemt, maar ook in de slaapkamer, de hal, of de keuken komt een glazen bijzettafel prima van pas.

Glazen bijzettafels: elke stijl

En voor al deze vertrekken valt er te kiezen uit een verscheidenheid aan prachtige glazen bijzettafels of salontafels. Zowel in grootte als in design kan je alle kanten op.

  • Zo kan je kiezen voor een volledig glazen bijzettafel, of voor een bijzettafel met slechts een glazen tafelblad en poten van hout of metaal. In combinatie met andere neutrale kleuren als wit of diverse houtkleuren doet de glazen bijzettafel het namelijk ook heel goed.
  • Een glazen bijzettafel onderscheidt zich daarnaast ook in het soort glas dat gebruikt wordt. Denk hierbij aan helder glas, gehard glas, of, voor een bijzondere look, zoals zwart glas.
  • Ook qua vormen en decoraties biedt de glazen bijzettafel ongekende mogelijkheden.
  • Met deze variaties vind je altijd een bijzettafel in het glas, die bij jou in je woonstijl past.

    Ook extra functionaliteit toevoegen aan de toch al zeer gebruiksvriendelijke glazen bijzettafel is tegenwoordig zeker geen uitzondering meer:

  • Wat dacht je van een bodemplank in je tafel, zodat je gemakkelijk allerlei zaken, zoals kranten en boeken een plek kunt geven en die vervolgens door het glazen tafelblad bovendien gemakkelijk kunt terugvinden.
  • Of kies voor een glazen bijzettafel op wieltjes om deze makkelijk naar een andere ruimte te kunnen verplaatsen.
  • Zo zie je maar, een glazen bijzettafel past bij iedereen. Creëer nu ook in jouw huis rust met glazen bijzettafels!