Zoeken

Metalen bijzettafels

Sorteren
114 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Een speelse noot met metalen bijzettafels

Een gouden kandelaar, een witte vaas, een lightbox en fotolijstjes: je hebt heel veel woonaccessoires – of hoe je geliefde ze noemt: prullaria die de kat kan omstoten. Toch heb je niet genoeg ruimte op je dressoir om alles een plekje te geven. Jouw redder in nood komt in de vorm van een metalen bijzettafel.

Hé, wij nemen het je niet kwalijk dat je zoveel spullen hebt. Je hebt dan ook alles nodig. Met metalen bijzettafeltjes krijg je nu de ruimte om alles een plaats te geven. Steeds vaker maakt de traditionele salontafel plaats voor een paar bijzettafels. Hierdoor krijgt je huiskamer een speelse noot.

Eenvoudig variëren met metalen bijzettafels

Een metalen bijzettafel zet je neer waar je wilt: het is altijd goed. De omvang van het bijzettafeltje van metaal maakt het simpel om mee te variëren in de opstelling. Maak verrassende combinaties van materialen, kleuren en functie. Kies om te beginnen de vorm van je metalen bijzettafel. Een rond tafeltje staat symbool voor gezelligheid. Combineer dit met andere metalen bijzettafels om één geheel te creëren.

Creëer een fotogeniek hoekje met een metalen bijzettafel waar je een opvallende stoel naast plaatst. Ben je bekend met de stoelen van het merk Eames? Het unieke design is herkenbaar door het modernistische onderstel. Hierbij past zeker een trendy bijzettafel. Metaal geeft de tafel een ruige look die zeker goed te combineren is met bijvoorbeeld zo´n uitgesproken stoel!

Welke bijzettafel kies jij?

Bijzettafels worden in verschillende uitvoeringen aangeboden. Kies bijvoorbeeld voor een aluminium bijzettafel met een plaat van glas aan de bovenzijde, of voor een bijzettafel van teak. Laatstgenoemde bijzettafel zorgt voor een natuurlijke en landelijke uitstraling in je huis. Net als bij een vloer, kan ook het hout van het blad de sfeer in huis positief beïnvloeden.

Rvs is de afkorting van roestvast staal, ook wel roestvrij staal genoemd. Het materiaal is makkelijk te onderhouden en vanwege de neutrale kleur gemakkelijk te combineren met veel soorten meubels en designs, zoals zuiver hout en de kleuren wit en zwart. Rvs bijzettafels zijn er ook met houten tafelblad en rvs onderstel. Strak én stylish!

  • Heeft jouw bijzettafel vooral een praktische functie? Kies dan voor een tafel met glazen tafelblad en rvs onderstel. De tafel valt dan minder op en glas doet bovendien de kamer ruimtelijker lijken.
  • Stoot jij ook altijd je benen aan die vervelende tafelhoeken? Een vierkante rvs bijzettafel heeft soms scherpe punten vanwege het strakke design. Denk dan eens aan ronde of ovale tafels. Een ronde rvs bijzettafel is ook een verstandig idee als je kleine kinderen thuis hebt rondlopen die zich aan de tafel kunnen stoten.

  • Tip: maak van je aluminium bijzettafel een klein tuintje in huis!

    Om van je aluminium bijzettafeltje een klein tuintje te maken in je huis, heb je slechts een paar dingen nodig. Kies voor een diep dienblad met een ronde vorm, wat losse plantjes zoals cactussen en aarde.

  • Verdeel de aarde over het dienblad, zodat je hier straks de plantjes in kunt zetten.
  • Neem vervolgens de cactussen of andere plantjes en poot deze in de aarde. Cactussen zijn hierbij ideaal, omdat je ze nauwelijks water hoeft te geven.
  • Je kunt het dienblad afmaken met bijvoorbeeld kiezelsteentjes of zand tussen de plantjes. Je kunt het dienblad na verloop van tijd ook op salontafels of een kleine kruk in huis zetten. In de zomer kan het dienblad op buitentafels staan en heb je direct een leuk accessoire voor in je tuin. Zoveel opties voor metalen bijzettafels!