Zoeken

Industriële decoratie

Sorteren
82 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Decoratie in industrieel interieur

Een industrieel interieur heeft een stoere uitstraling, steunt op robuuste materialen als metaal, staal, hout en beton of steen. De materiaalkeuze is hier dus belangrijk voor de sfeer. Ondanks dat deze interieurstijl gebaat is bij stoerheid en kracht, kunnen accessoires en decoratie hier zeker worden toegepast! Kies je decoratie in een industrieel interieur wel zorgvuldig uit zodat het de sfeer benadrukt óf juist een vleugje zachtheid toevoegt.Wij laten je zien hoe je decoratie toevoegt aan een industrieel interieur.

De basis van decoratie in industriële stijl

De stoere, industriële stijl kan ook een vleugje zachtheid gebruiken. Dit is meestal wel gewenst, omdat je je thuis op je gemak wilt voelen én volledig wilt kunnen ontspannen. Ontdek welke items je kunt kiezen om je huis knusheid, warmte en comfort te geven.

 • Kies voor zachte stoffen in de vorm van kussens, plaids op de bank of fauteuil. Een warm kleed op de (bijvoorbeeld betonnen) vloer zorgt voor een zachte ondergrond voor je voeten en maakt de ruimte zacht en warm.
 • Mooie accessoires – vazen, kandelaren en schalen – accentueren je stoer houten tafel, dressoir of buffetkast.
 • Aan de wand hang je enkele fotolijstjes en klokken of spiegels – om de look af te maken én een speelse en elegante noot toe te voegen.
 • Je kunt de decoratie ook naast je boeken presenteren in een mooie industriële boekenkast om het geheel wat sfeer te geven.
 • Ook je industriële badkamer en keuken kunnen verrijkt worden met decoratie! Denk aan robuuste schalen en kandelaars op de keukentafel.
 • Om de sfeer van de loft of oude fabriekshal ook in je accessoires door te voeren kies je ook hier voor materialen als hout, metaal en grof canvas. Maar ook gehamerd staal of metaal heeft een levendige look. Dit sfeertje doet denken aan dat van hippe restaurants die ook vaak werken met de industriële stijl in de vorm van meubels, lampen én decoratie. Met de decoratie die je hier vindt, wordt het wel heel makkelijk om dit toffe stijltje ook thuis neer te zetten.

  Industriële decoratie binnen andere stijlen

  Ook binnen andere stijlen kun je decoratie in industriële stijl toevoegen. Zo werken industriële lampjes bijvoorbeeld mooi samen met een glam stijltje en kun je heel goed kiezen voor metalen schalen en kandelaars in een Scandi interieur. Zo creëer je de voor jou perfecte match. De deco werkt op die manier dus twee kanten op. Of industriële decoratie benadrukt jouw industriële interieur óf het voegt juist een koele noot toe aan een klassiek, elegant of Scandi stijltje. Heb je de toffe windlichten, plantenpotten en spiegels al gespot? Bedenk alvast waar in huis jij ze een plekje gaat geven.

  Shop decoratie voor een industrieel interieur bij Westwing!

  Bij Westwing vind je heel veel voor je huis. Voor elke stijl kun je jouw nieuwe meubels, accessoires en decoratie shoppen. Industriële decoratie kan elke stijl en dus elk interieur verrijken op een bijzondere manier. Ben je overtuigd geraakt en kies je voor decoratie voor een industrieel interieur? Goed idee! Ontdek het ruime assortiment bij Westwing en shop alles voor jouw huis!