Zoeken

Zwarte hanglampen

Sorteren
99 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Zwarte hanglampen: stijlvolle lichtpuntjes

Met zwarte hanglampen boven de eettafel laat jij zien dat jij stijl hebt. Zulke donkere lichtpuntjes zijn alles behalve saai. Sterker nog, ze zijn ontzettend cool en raken nooit uit de mode. Hebben dus! Lees snel verder en laat je inspireren.

Ben jij nog op zoek naar wat verlichting voor in je woning? Een mooie lamp is zo geplaatst, maar waar ga je voor? Een staande lamp? Of kies je toch voor een zwarte hanglamp? Hanglampen zorgen er doorgaans voor dat een gehele ruimte voorzien is van licht en kunnen als echte blikvangers voor je woonruimte fungeren. In het bijzonder als ze zwartgekleurd zijn.

Hanglampen in het zwart kunnen degelijk en basic van aard zijn, maar ook excentriek, groot en enorm luxe. Wat dacht je van een zwarte kroonluchter? Het is maar net waar je van houdt en wat het beste binnen je interieur past. Er zijn in ieder geval erg veel mogelijkheden met zo'n hanglamp, en daarom is deze lamp uitstekend te combineren met tal van interieurstijlen.

Hanglampen in het zwart: waar hang ik ze?

Zwarte hanglampen kunnen in vrijwel iedere ruimte van je interieur opgehangen worden. Hieronder vind je enkele mogelijkheden.

Je kunt ervoor kiezen om een mooie hanglamp boven je eettafel te plaatsen, die een stoer design aan je leefkeuken geeft. Je kunt kiezen om één lamp op de hangen of bijvoorbeeld drie kleinere zwarte hanglampen naast elkaar. Beslis zelf wat voor diameter je wilt en welke lengte je zwarte lichtpuntjes moeten krijgen.

Een zwartgekleurde lamp in je woonkamer zet meteen de toon in de ruimte. Zwarte hanglampen staan mooi in een overwegend wit of zwart huis, maar ook in een kleurrijk, klassiek interieur met houten elementen komt deze kleur goed tot zijn recht. Probeer een beetje te spelen met accessoires en ontdek wat het beste bij jou past.

Wat dacht je van een zwart lichtpuntje in je badkamer? Luxe hanglampen in het zwart in een overwegend witte badruimte zorgen voor een beeldschoon contrast. Een glazen douchewand die glanst is mooi te combineren met een zwartkleurige lampenkap in hoogglans en past perfect bij andere badkameraccessoires in dezelfde donkere tint.

Hanglampen in zwart: welke exemplaren kies ik?

Je kunt kiezen voor een klein exemplaar, maar als jouw hanglampen in een zwarte kleur best de aandacht naar zich toe mogen trekken, kun je natuurlijk ook gaan voor grotere modellen. Je bepaalt zelf hoeveel cm jouw lampen moet worden en op welke hoogte ze komen te hangen. Wil je exemplaren die energie besparen? Dan doe je er goed aan om gebruik te maken van een ledlamp. Daarnaast zijn er nog diverse details die je kunt sturen conform jouw wensen en behoeftes. Hieronder vind je nog enkele mogelijkheden:

  • Zwarte hanglampen met een industriële look: deze lampen hebben een wat bijzondere uitstraling en zorgen voor een origineel effect in huis.
  • Wil je een luxere lamp ophangen? Kies dan zwarte hanglampen met een gouden binnenkant.
  • Wil je geen suf draadje die vanuit je lamp naar het plafond loopt? Ga dan voor een zwarte hanglamp met een mooie zilveren ketting. Zo heb je meteen een elegante look te pakken!
  • Het moge duidelijk zijn: met verlichting als zwarte hanglampen kun je alle kanten op, wij zijn in ieder geval groot fan!