Zoeken

Glazen hanglampen

Sorteren
153 Producten
Sorteren

Hanglamp van glas: een stijlvol lichtpunt

Van een Scandinavische tot moderne look: met een hanglamp van glas haal je erg stijlvolle verlichting in huis. Het materiaal leent zich ervoor erg veel licht door te laten, dus de combinatie van stijl en functie komt jouw interieur zeker ten goede!

Omdat verlichting een van de belangrijkste en meest toonaangevende aspecten is in huis, wil je dit misschien wel aanvullen met unieke lampen. Boven de eettafel is verlichting helemaal onmisbaar. Een glazen hanglamp die verstelbaar is in hoogte zou hier perfect voor zijn!

Waarom een glazen hanglamp?

Niets suggereert meer licht en ruimte in huis zoals glas dat doet. Vandaar dat een hanglamp van glas in huis altijd een goed idee is. De ruimtelijkheid en klasse die glazen hanglampen uitstralen vinden een perfecte plek in een interieur volgens de moderne stijl.

Vaak zijn deze lampen gesierd door strakke of juist elegante bolle lijnen. Hoe dan ook is er voor iedereen een geschikte set glazen hanglampen te vinden!

Glazen hanglampen met een industriële vibes

Je kunt glazen hanglampen in allerlei vormen kiezen. Als je een industriële woonstijl hebt, dan passen daar mooie hanglampen bij met een zwarte frame en witte glazen bollen.

Moderne flair

Wat een moderne look betreft, ben je eigenlijk bij alle ontwerpen van glazen hanglampen aan het juiste adres. Zijn strakke, geometrische lijnen vooral leidend in jouw interieur? Dan zijn design glazen exemplaren jouw lampen! De abstracte, niet alledaagse ontwerpen sluiten naadloos aan op de rest van jouw woonaccessoires en dragen bij aan de rustige en luxueuze sfeer die heerst in jouw huis.

Scandinavisch design

Exemplaren die erg goed passen in een Scandinavisch interieur, zijn de niet-doorzichtige hangende lampen van glas. De matte lampenkappen hebben een witte kleur door het zogenaamde ‘melkglas’, wat geheel past bij de natuurlijke en rustige Scandi sfeer. Denk hierbij aan kleine, elliptische glazen hanglampen boven de eettafel. Draai er zuinige LED-lampjes in en laat ze maar shinen!

Kleurrijke glazen hanglampen

Naast de stijl gebonden glazen lampen, kun je ook kiezen voor een gekleurde hanglamp van glas. Voor een chique en luxueuze uitstraling zijn kleuren als donkerblauw en bordeauxrood aan te raden. ’s Avonds geeft dit 'n prachtige gloed af aan de muren en zorgen ze voor een erg knusse sfeer. Niet alleen aan tafel, maar overal in huis!

Je kunt allerlei kanten op met de aanschaf van glazen lichtpuntjes. Voor iedere interieurstijl & elke ruimte is er wel een mooi setje te vinden, dus ga snel op zoek naar jouw ultieme hanglamp! Heb je een exemplaar gescoord? Hang ’m dan bijvoorbeeld boven je nachtkastje of bijzettafel. Verrassend mooie plekken!