Cadeaus voor Pasen

In het voorjaar, als de bomen en weiden weer bloeien en de zon langer schijnt, verheugen we ons vooral op Pasen! Met Pasen komen familie en vrienden samen voor een brunch of om te genieten van koffie met gebak op het terras en samen tijd door te brengen. Natuurlijk mogen de kleintjes de paaseierenjacht en de kleurrijke, zelfgemaakte decoratie voor het huis niet missen.

Paasdecoratie op jouw terras, balkon of tuin is een echte blikvanger, vooral bij zonnig lenteweer. Het is niet alleen voor de kleine konijnenliefhebbers een echt hoogtepunt. Breng jouw huis met de juiste decoratie in paasstemming. Jouw familie en vrienden zullen zeker erover enthousiast zijn!

Onze interieurspecialisten hebben niet alleen een talent voor een mooie inrichting. Met Pasen tonen wij je ook creatieve knutselideeën en grote inspiraties voor kleine geschenken aan jouw geliefden.

Liefde gaat door de maag – de beste zelfgemaakte traktaties als cadeaus voor Pasen
Kinderen en volwassenen vinden het heerlijk om met Pasen te knutselen en om heerlijke lekkernijen in de keuken te creëren. De kleine lekkernijen die lekker en tegelijkertijd decoratief zijn, kunnen ook als geschenk aan jouw geliefden gegeven worden. De klassieker is een zelfgemaakt koekje of cakemix in een decoratief glas. Hier leg je de verschillende ingrediënten stijlvol op elkaar, zodat het bakmengsel een echt optisch hoogtepunt is. Je kan het recept op een klein menu noteren. Als snoepje kan je een houten baklepel of een deegrol voor de koekjes toevoegen.

Een leuk souvenir voor de paasbrunch is een paasvlecht. Heerlijk! Jouw geliefden zullen er zeker blij mee zijn. Het maakt geen verschil of ze jong of oud zijn. De losse gistvlecht in de stijl van een huisvrouw komt altijd goed uit de verf en mag op geen enkele feestelijke paastafel ontbreken.

Stap voor stap naar het perfecte paasnest:

De mooie paasnesten kunnen in een mum van tijd gemaakt worden met een mandje, mos, kleurrijke paaseieren en heerlijke chocolade paashazen.
Als je geen bastmand bij de hand hebt, kan je een paasmand van groen kleipapier weven.
De paasmand, die je met veel liefde hebt gemaakt, bevat natuurlijk kleine paascadeautjes – vooral voor kinderen.
Uiteraard zijn de verplichte chocolade paaseieren ook een must. Daarnaast ook echte eieren, speciaal geverfd of kleurrijk geschilderd, worden vooral door de kleine paasfans goed ontvangen.
Je kan ook paashazen maken! Het maakt niet uit of het nu om hout, karton, vilt of andere materialen gaat – de mogelijkheden zijn eindeloos!

Doe-het-zelf ideeën
Het paashaasje brengt niet alleen chocolade en kleurrijke paaseieren, maar ook kleine paasgeschenken voor jouw geliefden. Maar wat komt er dit jaar in het nest? De ongebruikelijke geschenken hoeven niet noodzakelijkerwijs bij deze gelegenheid te zijn. De speciale cadeaus, die zelfgemaakt zijn en snoepjes, die liefdevol verpakt in kleine geschenkdozen met paasgeschenkpapier zijn, gaan altijd goed samen. Met weinig moeite kan je ook zelf paascadeaus maken. Je kan bijvoorbeeld paashazen uit papier vouwen of jouw eigen kleine versieringsideeën maken. Als je nu op zoek naar kleine cadeautjes of ongebruikelijke cadeautjes voor Pasen bent, ben je bij ons aan het juiste adres. Laat je door ons inspireren! Pasen is tijd voor handwerk – het maken van je eigen creatieve paasdecoratie met je familie is iets heel bijzonders! Wie kijkt er niet uit naar het verven van paaseieren dagen eerder? Vooral de kleurrijke paaseieren in hun heldere en frisse kleuren brengen de lente tot werkelijkheid.
Kinderspel: De mooie paascadeautjes voor de kleintjes
De paashaas maakt zijn rondes door de tuin van het huis. Hij verbergt cadeautjes, kleurrijke paaseieren en lekkernijen voor de kleintjes en hun paasmandjes. Voor de volwassenen is de tafel versierd met paashazen om het feestelijke eten de juiste sfeer te geven. Toch zijn het de kinderen diegene die vooral met Pasen hun ogen laten schijnen. Naast klassiekers zoals sokken, zijn buitenspelletjes bij kinderen vooral populair. Als het weer beter wordt en de kleintjes het grootste deel van hun tijd buiten doorbrengen, is er de vraag naar spellen in de buitenruimte. Paascadeaus zijn ook nuttig, omdat ze de kleintjes aanmoedigen om te leren of te lezen. Een boek is daarom een waardevol geschenk. Daarnaast zijn ook de krabbel- of kleurboeken zeer gewild. Dan krijg je de mogelijkheid om samen met jouw kind creatief te zijn.

Het is echter niet belangrijk wat je aan je geliefde geeft, maar dat je tijd met hen doorbrengt. Paasversieringen en paasgeschenken zijn slechts de kers op de taart.