Zoeken

Tafeltextiel & keukentextiel

Sorteren
209 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Tafelkleden en keukentextiel in elke stijl

Elegante tafelkleden en keukentextiel kleden je tafel aan, beschermen deze én zorgen voor stijl en sfeer in de keuken of eetkamer. Ze zijn dus tegelijkertijd decoratief en functioneel.

Of het nu voor een dagelijkse lunch, diner of familiefeest is - een liefdevol gedekte tafel werkt bijzonder uitnodigend. Tafellopers versieren en beschermen je tafel zonder deze volledig te verdoezelen. Gemaakt van katoen, linnen of synthetische vezels verrijkt een tafelkleed of loper je tafel. Met een kleurrijk patroon, een seizoensgebonden print met kerstmotief of in gedurfde kleuren, de loper vormt altijd de perfecte basis voor je verdere decoratie. Kaarsen, lantaarns, bloemstukken of decoratieve stenen kunnen vervolgens op de loper worden neergezet.

Placemats beschermen het tafelblad en laten op decoratieve wijze zien waar je gasten kunnen plaatsnemen. Placemats zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en kunnen worden gemaakt van diverse materialen: katoen, damast, linnen, plastic, of bamboe. Elk materiaal heeft zo zijn voordelen.

Mooi decoreren met tafellinnen

Servetten en servetringen hebben een chique look en tonen jouw aandacht voor details. Servetten zijn praktische tafelaccessoires, maar kunnen ook de stijl van jouw gedekte tafel prachtig onderstrepen. Voor het dagelijks leven zijn kleurrijke papieren servetten handig. Voor uitgebreide diners met familie en vrienden, verfijnen herbruikbare stoffen servetten van linnen of katoen je tafel.

Met het juiste keukentextiel wordt zelfs afwassen een plezier. Theedoeken in bijzondere kleuren en met unieke patronen maken het huishouden gemakkelijker en leuker.

Tot slot beschermen onderzetters de tafel tegen hete potten en pannen. Deze praktische hulpjes zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen.

Geweldige hulpmiddelen voor de keuken

Onze moeders en grootmoeders wisten het al: voor echte koks is een schort onmisbaar. Het maakt niet uit of je kookt voor de familie, een barbecue houdt met vrienden of een snelle maaltijd bereidt vlak voordat je weggaat: een keukenschort houdt onze kleding schoon en intact. Bovendien kunnen schorten hartstikke stijlvol zijn! Ze zijn verkrijgbaar in romantische ontwerpen, maar kunnen ook hip of grappig zijn. Een ding hebben de schorten gemeen: ze zijn functioneel en beschermen je tegen morsen, vetspetters, tomatenvlekken en meer. Wij weten zeker: als je één keer met je schort hebt gekookt en schoongemaakt, wil je niet meer zonder! Ook als je gasten wachten tussen de gangen door en jij even het volgende gerecht afmaakt, is een schort ideaal. Je draagt je schort dan gewoon over je avondjurk heen met behulp van de band die achter de taille en met een nekband wordt vastgemaakt. Als je klaar bent trek je je schort zó weer uit en schuif je weer aan, aan tafel. Proost!

Tafelkleden en keukentextiel voor elke dag

De tafelkleden en het keukentextiel van Westwing maken van jouw diner een ervaring voor alle zintuigen. Een gewoon ontbijt wordt supergezellig met een mooi linnen tafelkleed in groen of een tafelloper met bijzonder streeppatroon. De servetten maken het geheel mooi af. Serveer croissants en verse jus, gekookte eitjes en beschuit, warme broodjes en granola op jouw mooi gedekte tafel en jouw ontbijt is een feest!

Ben jij al overtuigd? Wordt het een kleurrijk effen tafelkleed of een linnen exemplaar met elegante print? Combineer je het geheel met vrolijke servetten van papier of stof? En verrijk je je tafel ook nog met bijzondere servetringen of placemats? De items in deze categorie kunnen niet alleen de hele tafel opnieuw vormen, maar geven een nieuw leven aan de hele ruimte. Of het nu Pasen, Kerstmis of een verjaardag is, met passende tafelkleden, lopers, placemats en decoratie wordt het feest compleet. Tafelkleden hebben als voordeel boven het andere tafellinnen en keukentextiel dat ze de hele tafel bedekken en dus beschermen tegen vlekken en warmte. Na gebruik stop je het gewoon in de wasmachine!

Shop hier jouw praktische en stijlvolle tafelkleden en keukentextiel en geniet nóg meer van diners en lunches met vrienden en familie!