Zoeken

Marmeren salontafels

Uitstraling en grandeur: marmeren salontafels

De marmeren salontafel is hot! Er zijn weinig soorten steen met de uitstraling en grandeur van marmer. Statige badkamers en hippe keukens zijn vaak uitgevoerd met dit prachtige materiaal. Marmer past echter ook goed op andere plekken in jouw inrichting. Marmeren salontafels brengen de schoonheid van deze steen naar jouw woonkamer. Daarnaast staat een salontafel of bijzettafel met een tafelblad van marmer op nog veel meer plekken in huis mooi. It’s magic marble!

Marmer is een sterk en robuust materiaal. Door de vele verschillende kleuren en varianten is er altijd wel een marmeren salontafel die een mooie toevoeging is aan jouw woning. Daarnaast kan dit materiaal wel tegen een stootje. Ontdek welke tafel mooi staat in jouw interieur en vind jouw ideale exemplaar!

Magisch marmer: de marmeren salontafel als basis

Marmer wordt gewonnen uit kalksteen. Dit materiaal heeft van nature een mooie glans en een glad uiterlijk. Hierdoor is het een zeer geliefd materiaal. Het is dus een goed idee om deze prachtige steen ook aan jouw interieurstijl toe te voegen. Naast het feit dat marmer gebruikt wordt voor vloeren en muren, zijn er ook veel tafels met een marmeren tafelblad. Als jij wilt proberen of marmer iets is voor jouw interieur, dan is een marmeren salontafel een mooi begin.

Marmer is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Hierdoor is een salontafel met marmerlook goed aan te passen aan de stijl van jouw huis. Daarnaast kun je ook nog variëren met het onderstel en de poten van de marmerlook salontafel. Ga je voor een design tafel die geheel van marmer is of is een marmeren salontafel met houten poten toch meer iets voor jou? Door deze grote veelzijdigheid, vind jij altijd de tafel die jij mooi vindt.

Ook past een salontafel van marmer of bijzettafel daardoor in elke stijl:

 • In hippe interieurs straalt ie frisheid uit;
 • In glamoureuze interieurs is ie elegant;
 • Terwijl die ook strak en modern kan zijn.
 • Pick your style!

  Voor ieder interieur een marmeren salontafel?

  Jazeker! Marmer is zeer veelzijdig en past perfect in elke woonstijl. Steen geeft een natuurlijke twist aan iedere woonkamer. Neem als uitgangspunt een salontafel. Steen en andere soorten natuurlijke materialen creëren rust in jouw stulp. Wil jij ook marmer toevoegen aan jouw inrichting? In het volgende lijstje lees je hoe een marmeren salontafel staat binnen verschillende woonstijlen.

 • Designinrichting: een salontafel van marmer past perfect in een designinrichting. In een interieur met veel lichte kleuren ga je voor een marmeren salontafel met een wit blad. Een volledig marmeren salontafel in hoogglans met een vloeiend lijnenspel mag niet in deze inrichting ontbreken.
 • Spannende glamourlook: in een glamoureus interieur waar de kleur zwart centraal staat, kies je voor een salontafel met donker marmeren blad en donker onderstel. Een goud onderstel staat ook prachtig!
 • Landelijke stijl: in een landelijke inrichting is een salontafel met marmerlook helemaal top. Ga voor een matte soort marmer en een onderstel met houten poten. Het marmer en het hout smelten perfect samen in een landelijke inrichting.
 • Retro stijl: ook in retro interieurs vormt de marmeren salontafel een mooie en chique aanvulling. Combineer de marmeren salontafel dan met fluwelen elementen en glimmende oppervlakken.